2011/04/10

Naatiskellen auringon paisteessa (:



Tänään oli ponilla ns. vapaapäivä, purettin vain vähän paineita ja nautittiin keväisestä auringosta (: Frida oli aikas mukava lepsukka ja sen kanssa oli todella mukava puuhastella. Näyttelyseisominen oli tylsää neidin mielestä ja jalat olivat sinne sun tänne, toisaalta saatiin muutama onnistunutkin kuva.

Taluttelun jälkeen päästin ponin vapaaksi ja vuorossa oli irtojuoksutus. Alkuun Fridaa ei huvittanut juoksennella, vaan se meni pörräämään Akun ja Telen luo. Hetken kuluttua kuitenkin tajusi, että nyt saisi vähän päästellä - ja kyllä se sitten päästelikin! Valtavia pukkeja ja sinkoilua pitkin kenttää. Kesti aika kauan kunnes malttoi juosta ympärilläni hallitusti ja siirtyä käyntiin samalla tullen luokse. Onnistui kuitenkin myös luoksetulo mallikkaasti (:

Juoksentelun jälkeen taluttelin vielä hetken ja palattiin sitten talliin. Koko ponin mahus oli ihan kurassa ja jouduinkin sitä hieman sienellä pyyhkimään, huomenna siis tiedossa mutapalleroisen harjailua ja luultavasti myös ratsastelua :-DD



3 kommenttia:

  1. Ihania kuvia :) Tykkään erityisesti tosta pystykuvasta!

    VastaaPoista
  2. kevättä rinnassa ilmeisesti ;)

    VastaaPoista
  3. Riina, voi kiitos :) Se on yks munkin lemppareista!

    Sonja, jep! Tänäänkin tuntui olevan :D

    VastaaPoista