2011/07/16

Ei oo sontsasta paljon iloa

Kun muija painaa 500 kiloa (:
Tänään oli hieman normaalista poikkeava päivä, sillä tutun juoksutuksen lisäksi oli vuorossa siedätysharjoituksia. Ja tuo laulun pätkä sopii Fridaan siinäkin mielessä, että se oikeasti kohta painaa 500 kiloa :DD

Tosiaan tänään tehtiin perus käynti + ravi juoksutus. Alkuun otettiin oikein kunnon käyntipätkät ja ravia otettiin myös aika pitkät pätkät, ei tehty sen kummemmin siirtymisiä tms. ja siihen nähden Frida oli tosi hyvin kuulolla. Joskus kun saa pyytää siirtymään käyntiin tai raviin montakin kertaa, niin tänään poni totteli heti (/ toisella yrittämällä). Hieno Friidu (:

Juoksutuksen jälkeen oli vuorossa muovipussiin siedättämistä, joka on Fridalle jo hirmu tuttu asia. Niinpä se ei siitä välittänyt tippaakaan, mitä nyt näytti hieman tympääntyneeltä. Kun muovipussi ei enää yhtään järkytä, päätin kokeilla jotain hieman 'vaikeampaa'...



Kummissaan poni haisteli sateenvarjoa, mutta hetkessä se antoi minun pitää varjoa itseni sekä sen päällä ja jopa koskettaa varjolla sen vartaloa. Edes varjon edestakainen aukaisu ei tuottanut pelkotilaa. Hieman jännittävähän varjo toki oli, mutta ei se Fridaa pelottanut. Olin aika yllättynyt, mutta toki hyvällä tavalla (: Tänään jätettiin treenit tähän, kun molemmille jäi hyvä fiilis ja saatiin hyvin onnistunut treeni.

Siedätystreenin jälkeen palattiin suuliin, jossa tallin toinen omistaja löi Fridalle kengän takaisin takaseen. Kiitos siitä paljon! Nyt on siis kengät kaikissa jaloissa ja päästään toivottavasti taas reenailemaan (; Nimimerkillä kaipaa hirmuisesti Fridan selkään!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti