2016/01/11

Aika kuluu ja vuodet vierivät

On ikuisuus siitä kun olen kirjoittanut tai edes ajatellut kirjoittavani blogiin. Ei vain ole ollut inspiraatiota, jaksamista tai saatikka aikaa. En tällä kertaa lupaa päivittää blogia yhtään sen useammin, mutta päivittelen tätä omien fiiliksien mukaan. Tiedä vaikka se innostus jostain taas löytyisi?

HIHS on nähty, koettu ja ennen kaikkea sieltä selvittiin hengissä! Työskentelimme siis maanantai - sunnuntai tallialueella; ensin kuivittaen kaikki karsinat, sitten avustimme groomeja purkamaan hevosautot ja sen jälkeen loppuviikon huolehdimme yleisestä siisteydestä ja groomien/omistajien kysymyksiin vastailusta (myimme heinää, kuiviketta yms.). Kunnes taas lopuksi autoimme groomeja pakkaamaan autonsa ja sanoimme myös itse heipat Helsingille. Tämän enempää tuskin käyn aihetta läpi, ellette halua aiheesta jonkin sortin erikoispostausta?



Mitäs muuta? Omassa elämässä isoja muutoksia kun muutin takaisin äitini helmoihin hihs'sin jälkeen ja erosin poikaystävästä. Tämä onkin ollut ehkä suurin syy siihen miksen ole jaksanut päivitellä blogia, mutta tämän enempää en henkilökohtaisesta elämästäni aio täällä blogin puolella jaaritella.

No entäs sitten blogin päätähti, Minor? Poni treenaili syksyllä ihan normaalisti kunnes sitten ensimmäiset pakkaset alkoivat ja maa jäätyi. Pohjat ovatkin olleet hirmuisen pitkään huonossa kunnossa ja sen takia ollaan otettu rennommin. Kerrankin minäkin olen osannut rentoutua ja ollaan vain nautiskeltu Minorin kanssa. Lähinnä siis käyntitreenailuja, maastoja ja pellolla humputtelua. Itsellä on koulussa ollut sen verran paljon tehtävää, että maneesireissut jäivät viime vuoden puolella vähiin.


Lomailu ja rennosti ottaminen on kyllä tehnyt tehtävänsä, sillä karvainen ponipallo ei ole ehkä parhaasssa edustuskunnossa tällä hetkellä. Toisaalta tuntuu, että hevonen kuin hevonen on vähintäänkin koomisen näköinen paksun talvikarvan kera. Että ehkä siellä karvapeitteen alla on edelleen se komistus joka näissäkin syksyisissä kuvissa askeltaa ;) Pikkuhiljaa kuitenkin ollaan palaamassa normi treenailujen pariin, että kehtaa sitten keväällä lähteä kohti Alajärveä astumaan kauniita neitosia.

Minor tosiaan on lähdössä kesäksi Alajärvelle astumaan, joten jos unelmissa olisi oma pikku-Minor olisi nyt oikea aika ottaa yhteyttä :) Ennen sitä kuitenkin suoritan Minorilla ratsastuksen loppunäyttöni; K.N. Special ja rata 2 (esteet max80cm). Itse asiassa jo tänä perjantaina pitäisi suorittaa koulunäyttö ja ensi viikon tiistaina estenäyttö, kääks! Nyt kuitenkin on pakko uppoutua liiketoimintasuunnitelman pariin, joten palailen jälleen jossain kohtaa... Ehkä näyttöjen jälkeen ;)


2 kommenttia:

  1. Anonyymi13/1/16

    Mites Minorin jalostusluvalle käy? Tuleeks se ens vuonna oripäiville? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oripäiville ei tänä vuonna ainakaan olla tulossa, joten myös jalostuslupa asia on auki. Lupahan on vielä tämän 2016 vuoden voimassa, mutta saa nähdä mitä seuraava vuosi tuo tullessaan.

      Poista