2011/12/16

No huhhhuh!


Taas tuntuu menevän kaikki päin sanonko mitä.
Lumi suli pois, kenttä on järkyttävässä kunnossa, ulkona on jäistä ja pimeää. + Poni on seonnut lopullisesti...

En ole päässyt nyt kunnolla ratsastamaan, eikä oikein ole motivaatiotakaan. Tahtoisin mennä isolle kentälle, mutta siellä ei ole valoja (JES!). Pikkukentällä ei tee yhtään mieli vääntää mitään, kun poni liikkuu 100x paremmin isolla (liikkeiden puolesta). Niinpä olen lähinnä humpsutellut ilman satulaa ja juoksutellut.

Muuten on sujunut ihan ok, mutta tuntuu että ponilla on joku testailujakso päällä. Laukassa sinkoilee ja keksii tämän jälkeen, ettei voi johonkin kulmaan mennä. Päättäväisyydellä kuitenkin alkaa lopuksi toimia, mutta töitä saa tehdä. Tänään oli samaa pöllöilyä juoksuttaessa. Laukkasi ensin ihan nätisti, mutta sitten keksi lähteä kiskomaan ihan täysiä. Jonkin aikaa sain roikuttua perässä kunnes poni sinkosi irti...

Ei antanut millään itseään kiinni ja muutenkin porsasteli oikein olan takaa -.- Kiva kun on palannut taas tuo juoksutuspöllöily, milläköhän siitä viime syksynä päästiin eroon...? No loppu ajan meni tänäänkin ihan ok'sti (juoksutin irtona kun tuntui olevan "HIEMAN" energiaa ja lopuksi tehtiin vielä maastakäsin juttuja) ja käytiin onnistuneesti loppukäynnit maastossa taluttelemassa. Hmph, uskaltaisikohan sitä lähteä maneesille tutustumaan? :D Huomenna kuitenkin toivottavasti maastoilemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti