2014/02/16

Käyntityöskentelyä ja nimikon hoitoa

Tänään meillä oli vuorossa kentällä treenailua sillä opiston maneesit olivat aikalailla varattuina koko viikonlopun. Kenttä sen sijaan ei valitettavasti ole mitenkään loistokunnossa, niinpä treenailtiin tänään paljon käynnissä. Tehtiin aluksi väistöjä molempiin suuntiin. Sujui yllättävän hyvin, joten valmennuksesta taisi olla apua :) Kyllä ne on itse asiassa aina ihan hyvin sujunut, mutta tänään sujui sujuvammin kuin yleensä.

Väistöjen jälkeen tehtiin molempiin suuntiin sulkutaivutusta käynnissä, tämäkin sujui ihan mukavasti. Lopuksi otettiin ravia ja muutamia pääty-ympyröitä molempiin suuntiin, samoin laukkaa pari kierrosta molempiin suuntiin. Minor oli tänään todella pehmeä edestä ja muutenkin kuunteli istuntaa ihan super hyvin! Ryhdikkäämmin olisi ehkä voinut mennä, mutta tänään keskityttiinkin lähinnä pehmeyteen ja hyvin onnistuttiinkin siinä :)

Puunailin tallilla vielä satulan ja suitset ennen kuin lähdin hoitamaan nimikkoani. Nimikon kanssa tänään oli vuorossa solariumissa käynti ja perus harjailua, raasu aristaa selkäänsä aavistuksen. Huomasin siis sen tänään ja nyt seuraillaan, toivottavasti nyt ei pahene - vaikka olikin tosiaan vain ihan aavistus mitä aristi. Mutta itse kyllä olen aina hirveän tarkka jos hevonen jostain kohtaa aristaa tai muuten vaikuttaa kummalliselta. Minoriltakin on tullut silloin tällöin lämpöä mitattua kun se on ollut niin väsyneen oloinen, mutta eipä onneksi ole mitään ollut! *koputtaa puuta* Vielä kaksi päivää olisi edessä heppailua täällä ja sitten olisi tarkoitus suunnata loman ja synttäreiden viettoon Tampereelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti