2014/07/14

Hiljaista ja rentoa menoa

Tänään minun piti olla ahkera ja kuvailla laitumella poikaa, mutta kuinka ollakkaan alkoi juuri satamaan kun kaivoin kameran autosta, joten... No ehkä sitten huomenna! :D Kuvailu jäi siis tältä päivältä, mutta maastossa ehdittiin käymään ennen sadetta.

Käytiin tavallisen rento köpöttelylenkki + muutamat ravipätkät ja molempia laukkoja pikkupätkät. Minor oli tavalliseen tapaan hienosti :) Siitä on tullut jopa vähän laiskamato (yleensä nykyään vähän enemmänkin, hyvä jos eteenpäin liikkuu!), mutta laitetaan kuumuuden piikkiin ja eipä tuo kyllä ole haitannut maastoillessa, että vauhti on tavallista rauhallisempi.

Tänään pääsi käyttöön myös eilen ostettu kärpäshuppu. Onneksi otettiin se full koko vaikka myyjä oli kovasti sitä mieltä, että cob olisi parempi. Ei meinaan ollut yhtään iso tuo full meidän jättipäälle :) Saas nyt nähdä kuinka hyvin se pysyy mukana. Huomenna haluaisin ratsastella taas vähän laitumella (ehkä sitä läpiratsastuksen tapaista), mutta täytyy katsoa missä kunnossa pohja on... Toivottavasti siis laitumilla ei hirveästi sataisi niin päästäisiin taas vähän treenailemaan :)

4 kommenttia:

  1. Hei! Missä päin majailette Minorin kanssa? Kuvasin Minoria joskus mestiksissä - se on upea! Olis kiva tehä joku kuvausreissu jos majailette vähäänkään suunnilla missä ite liikun, mitä tuumaat? :) http://papuu.kuvat.fi/

    - Pauliina

    VastaaPoista
  2. Hei!
    Tällä hetkellä tosiaan Minor on laitumella Tampereella (ja aika rähjäisen räköinen vaikka kuinka koittaisi puunailla :D), mutta laitumelta olisi lähtö viim. 27.7. joten ennen sitä tuskin ehtii (itselläkin alkaa omien sekä ponin tavaroiden pakkaus ensi viikolla).

    Tämän jälkeisestä olinpaikasta voin infoilla oikeastaan vasta kun ollaan saatu muuttopäivät yms. sovittua, mutta muuton jälkeen mieluusti jos vain ollaan samalla suunnalla, sillä olisihan se aina hieno saada pojasta kuvia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsotaan siis syksymällä! Oletteko mestiksiin tulossa? :)

      Poista
    2. Jep! Täytyy katsoa kun ovat juuri työssäoppimiseni aikana, mutta toivottavasti :)

      Poista