2014/07/17

Musta tulikin kengittäjä!


Tänään oli sellainen päivä, että teki mieli taas todeta "huoleton on hevoseton"!
Aamulla heräsin ahkerasti aikaisin ja kiiruhdin hoitamaan ponin talipalleroista. Yllättävän hyvin sain sen hoidettua yksinkin. Tätä vähän jännitin, sillä ajattelin, että patin puristelusta tulisi vain järkyttävä pään viskely show, mutta poika osoitti taas olevansa fiksu kaveri :) Aamulla en sen kummempia puuhastellut.

Seuraavan kerran tallille lähdettiin kolmen aikoihin, tällä kertaa otin äidin apukädeksi mukaan. Tarkoituksena oli aluksi käydä maastoilemassa ja hoidella sitten pahkurainen, mutta eipäs lähdettykkään maastoilemaan... Minorilla nimittäin oli kenkä irti, tai ei irti, mutta irtoamaisillaan. Niinpä pääsin leikkimään kengittäjää ja kengän irrotus hommiin.

Olin ihan yllättynyt kuinka nopeasti koko homma sujui, sillä siitä on vähintään reilu puoli vuotta kun viimeksi olen kengän kiskaissut hepalta irti. Nyt on sitten oikeasta takasesta kenkä veks ja samalla huomattu, että kohta lähtee toisesta takasesta ja oikeasta etusestakin... Hemskutti, nyt pitäisi saada pikaisesti ihan oikea kengittäjä paikalle! Huomenna siis luvassa kengittäjille soittelua ja silmäpahkuran hoitelua, joka muuten oli tänään illalla jo super paljon parempi! :)

Kyllä se vain niin on, että kun jonkin asian saa kuntoon on heti seuraava asia hoidettavana... Tiedätte varmasti! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti