2015/03/02

Eilisen käyntityöskentelyt

Eilen kiipesin pitkästä aikaa Minorin selkään tarkoituksea laittaa poni hieman töihin lomailun jälkeen. No eihän siitä nyt niin kauan ole, sillä olen kyllä käynyt kerran maastoilemassa käynnissä, mutta kuitenkin! Eilenkään ei kuitenkaan oma kunto ja vointi antanut periksi, joten tyydyttiin työskentelemään vain käynnissä - vaikka Minor selkeästi olisi halunnut ravatakkin.


Maneesissa oli taas aika paljon porukkaa, joten oma keskittyminen ei ollut ihan 100%, poni kuitenkin teki hienosti töitä! Jumppailtiin loivilla kiemuroilla, tehtiin muutamia pysähdyksiä ja molempiin suuntiin väistöjä. Kaikki sujui ihan hyvin, väistöjen onnistumisesta olin itse asiassa melko yllättynyt. Ne ovat olleet Minorille aina vähän vaikeita, koska se jännittyy herkästi kun vaaditaan vähänkin jotain "temppuja". Päivä päivältä se kuitenkin suorittaa nekin rennommin ja eilen oli selkeästi hyvä päivä väistöjen suhteen.


Sen kummempaa ei meidän eilisen treenailu ollut. Odottelenkin tässä jo innolla huomista, silloin pitäisi saada tuloksia oman sairastelun osalta - josko jo pääsisi treenailemaankin! Tänään olisi kuitenkin vuorossa vielä juoksutusta tai muuta maastakäsin työskentelyä. Mutta nyt nokka kohti tallia ja palaillaan toivottavasti taas kunnon treenailun merkeissä ;)

1 kommentti:

  1. Ei vitsi, varmaan kolmannen kerran sanon että tuo hevonen on kyllä todella upea.. :D innolla Odotan aina että postailet jälleen!

    VastaaPoista