2015/09/16

Satulakuvia ja turhaa turinaa


Itse löhöilen tällä hetkellä Tampereella, mutta ajattelin silti päivitellä blogia kun muutaman kuvankin nappasin maanantaina. Maanantai sujui siis edelleen uutta penkkiä kokeillen ja sopivuutta pohdiskellen. Kuvissa painopiste näyttää olevan melko takana, mutta tiedä sitten. Nyt pitäisi torstaina hakea toinen penkki sovitukseen, niin pääsee sitten paremmin vertailemaan kahden välillä. Eiköhän se tästä ratkea ja jos ei niin sitten pärjätään tuolla koulupenkillä.


Ratsastaessa Minor on ollut uuden penkin kanssa ihan super. En tiedä johtuuko satulasta vai mistä, mutta poni on ollut tosiaan nämä kaksi kertaa hyvin kuulolla ja pehmeä. Ollaan treenattu siirtymisiä käynti -> laukka -> käynti molempina päivinä ja pakko todeta, etteivät ne ole ikinä onnistuneet niin hyvin! Kuskilla sen sijaan on hieman totuttelemista yleispenkkiin ja etenkin harjoitusravi on tuntunut ihan mahdottomalta istua. Toisaalta ei yleispenkillä olekkaan tarkoitus jatkossa hinkata koulua vaan maastoilla ja hypätä, joten ei hirveästi ainakaan harjoitusravia tarvitse sillä mennä :D


Huomenna tosiaan nokka kohti jälleen Ypäjää, toivottavasti saisin jotain kuvamateriaaliakin. Ostinpa meinaan uuden kameran ja putken, nyt löytyy järkkäristäkin videokuvaus! (Tämän tekstin kuvat kuitenkin vielä vanhalla kameralla) Voi että odotan, että pääsen kokeilemaan kameraa hevoskuvaukseen ja sitä, että joku tulisi räpsimään kuvia meidän menosta. Vanha kamera kaipasikin päivitystä, sillä se herjaa mystisesti kameravirhettä vähän väliä ja onhan se auttamatta liian hidas liikekuvaukseen. Mutta ihan perushyvä järkkäri sekin kyllä oli. Kysynpä loppuun mielenkiinnosta:

Minkälaisia kameroita lukijoilta löytyy?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti