2014/08/26

Alkuverkka videota ja pikakuulumiset

Ehdin tänään istahtamaan koneelle peräti niin pitkäksi ajaksi, että sain koostettua viime sunnuntaina kuvatusta alkuverkasta pienen videopätkän, jes! Taitaa muuten olla ensimmäinen video minkä julkaisen Minorin ja mun ratsastuksesta? Paljon vähemmän on nykyään tullut kuvattua videoita, sillä silloin kun saan jonkun kuvaamaan haluan mielummin kuvia, joten on jäänyt kyllä hyvin vähiin meidän videoinnit. Pitäisi varmaan ruveta harrastamaan useammin, sillä siitähän näkee vielä paremmin miten on mennyt. Tämä pätkä tosiaan vain alkuverkoista.



Loppuksi vielä pikaiset kuulumiset. Maanantaina mulla oli taas "maanantai fiilis", jonka onnistuin TAAS tartuttamaan poniin. Treenikin oli siis vähän sen mukainen, ihan ok hyvin meni, mutta kuski oli turhan hutilo eikä ponikaan keskittynyt 100%:sti. Mentiin kertaalleen rata läpi alku- ja loppuverkkojen lisäksi, jonka jälkeen lähdettiin köpöttelemään maastoon. Ratsastuksen jälkeen jaksoin kuitenkin puunata ponin oikein kunnolla, mm. siistin harjan ja selvitin hännän kunnolla.

Tänään oli sentään vähän parempi treenausfiilis! Niinpä treenailtiin maneesissa peruutuksia ja laukkalävistäjiä. Juu-u, sujui paremmin kuin eilen, mutta edelleen olisin kaivannut ponilta lisää keskittymistä - puolet treenistä piti jännittyneesti kuunnella sähkölankojen "napsumista", ennen kuin kuski tajusi mennä kiskomaan sähköt pois päältä... No, onneksi on vielä muutama päivä aikaa etsiä sitä hyvää fiilistä ja kokemustahan sinne kisoihin vaan mennään hakemaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti