2014/08/16

Shoppailua koko vuoden edestä

Tämä päivä on kulunut shoppaillessa Tampereella. Ihme kyllä tuli shoppailtua vain ja ainoastaan tärkeitä tavaroita, joita on pitänyt jo pidemmän aikaa hankkia! Kuvat on otettu vanhalla digikameralla, mutta yllättävän hyviä niistä tuli, joten ajattelinkin tulevaisuudessa kuvata jonkun My Day -postauksen tuolla kameralla kun on niin kätevän pieni. Mutta nyt ostoksiin, joita tuli tehtyä koko vuoden edestä (oli kyllä myös kallisreissu vaikka osa tuotteista oli alennuksessa).


Finn-Tack Comfort pintelipatjat, 4kpl
Olen jo pitkään suunnitellut ns. kunnon pintelipatjojen ostamista, sillä meillä on entuudestaan hööksin ns. "vanu" halppispatjat (joita voi siis itse leikellä) ja joihin tarttuu kaikki lika eikä niitä saa edes harjattua puhtaaksi yäk. Muutenkin ne ovat kamalat, joten toivotaan että nää pelittää - ainakin vaikuttavat hyviltä. Ainoa miinus, että ovat valkoiset toiselta puolelta eli eivät kauaa puhtaina pysy.


Horze ProBell putsit, L
Putsit ovat myös olleet ostoslistalla siitä lähtien kun Minor tuli ylläpitoon, joten oli jo aikakin! Itse asiassa olen omistanut kumiputsit, mutta minulla ei ole mitään tietoa minne ne ovat vuosien aikan hävinneet... Nyt vain jännitetään, että ovatko nämä sopivan kokoiset ja pidetään peukut pystyssä!


BR Zenith Swarovski pussukassaan
Mun uusi rakkaus ja toinen todella tärkeä ostos! Uuden kypärän ostaminen on ollut myös listalla järkyttävän pitkään ja nyt sitten sain sen vihdoin aikaiseksi. Ikinä en olisi tähän kypärään tykästynyt, ellei Horzen myyjä olisi sitä lykännyt päähäni, iso kiitos siis hänelle! Rakkautta se oli nimittäin ensisilmäyksellä, istuu meinaan paremmin kuin hyvin pähän ja ulkonäöllisesti tosi nätti omaan silmään. Eikä jää ns. korkealle päähän vaan uppoaa mukavan syvälle.


Pitkään arvoin mustan (ilman blingejä) ja tämän sinisen välillä, mutta loppujen lopuksi päädyin sitten tähän ja olen kyllä tyytyväinen. En normaalisti tykkää blingeistä, mutta tähän ne kyllä sopivat. Huomenna pääsen testailemaankin käytännössä :) Vanha kypärä saa nyt toimia talvipottana, sillä tämän alle ei pipoa mahdu.


Racesafe turvaliivi, shortback

Tämä onkin toinen todella tärkeistä ostoksista! Ja pitänyt hankkia siitä saakka kun Frida mulle tuli eli PIKKASEN venähtänyt hankkiminen. Oli helppo ostos, sillä mielestäni kaikki "halppispalaliivit" ovat hirvittävän tuntuisia ja olen vain tämän ostossa odottanut, että jostain saisi mahdollisimman halvalla. Nyt olikin sitten hööksissä -15% turvaliiveistä, joten tilanne piti tietysti käyttää hyväksi! Lisäksi harvemmassa paikassa on löytynyt oikeaa kokoa tuolla lyhyemmällä selällä, joten kävi hyvä tuuri.


Finn-Tack peruspintelit 4kpl
Itse olen aina tykännyt enemmän näistä ns. vanhanajan pinteleistä, sillä eivät veny niin paljon kuin normaalit joustopintelit, joten tulipa nyt nekin hankittua. Ensi kerralla tarttuukin varmaan valkoset versiot mukaan, mutta ensin vähän käytännöllisemmän väriset versiot.


Löysin uudet rakkaushousutkin, tosin merkki on vähän kysymys, joku horzen oma merkki tää on, horze cresc? Nämä täyttivät kaikki kriteerit mitä ratsastushousuilta vaadin: sukkapuntit, kokopaikkaiset, isot taskut ja korkea, leveä vyötärö. Pitkään piti arpoa tässäkin haluanko ruskeat vai siniset, mutta koska mulla on vielä (toistaiseksi) hengissä olevat ruskeat housut, päätin ostaa siniset. Seuraavalla kerralla ei kyllä tartte housuja sovitella vaan voi suoraan napata tälläiset mukaan. Ihanaa että löytyi kerrankin kivan malliset housut, sillä tähän mennessä kivoja on ollut vain b vertigon pöksyt ja ne ei ole niin kovin kivoja hinnaltaan...


Pelhamketjun pehmuste
Tämä oli niin halpa, että tarttui mukaan. Toivotaan, että pelittää hyvin. Tällä hetkellä meillä on ihana äidin tekemä sinisen turkoosi teddypehmuste, mutta se on hieman patenttiversio, joten tämä toivottavasti olisi vähän simppelimpi.


Horze Shirley softshell kisatakki
Kuva ei millään tavalla edusta, mutta nätti ja tosi edullinen kisatakki! Tais olla alle 40e tarjouksessa ja ehdottomasti koko valikoiman parhaiten istuvin. Nyt on sitten kisavarustus kunnossa, joten kehdataan mestiksiinkin lähteä. Tässä samalla ilmoittauduinkin tosiaan mestiksiin, joten siellä sitten nähdään! Nyt tiedossa siis ahkeraa treenausta ;)

4 kommenttia:

  1. Ihan super ihana tuo kypärä!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kanssa ihan rakastunu! :D Kerrankin potta mikä ei näytä typerältä mun päässä!

      Poista
  2. Mulla on tommonen Zenith mustana ja blingeillä, tyytyväinen siihen oon ollut! Pari vuotta käytössä jo, ja edelleen istuu tosi hyvin päähän ja on mukava käyttää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla positiivisia kokemuksia :) Vaikuttaa kyllä tosi hyvälle ja sen istuvuuteen tykästyinkin ensimmäisenä kaupassa! Nyt sai vielä suhteellisen halvalla kun oli alennuksessa :)

      Poista