2012/07/03

Täällä taas riehumassa!







Hei taas!
Ponin loma venähti viikonlopun yli, sillä itse lähdin sponttaanille laivamatkalle. No nyt on lomailut kesältä lomailtu ja toivotaan, ettei tuo tuosta enää paisuisi (luulenpa että on turha toivoakkaan) :D Toisaalta loma varmasti teki hyvääkin ja nyt jaksetaan sitten treenata oikein kunnolla.

Maanantaina kävin irtojuoksuttamassa ponia isolla kentällä, sujui hienosti. Frida kuunteli mukavasti pieniäkin apuja ja siirtymisetkin sujuivat "ajatuksen voimalla". Tehtiin myös lopuksi hieman seuraamisharjoituksia, joiden aikana keskittymiskyky ei ollut enää täysi 10, ötökät kun alkoivat kiusaamaan hirveästi. Sujui kuitenkin ihan hyvin (:

Tänään oli sitten estetreenin vuoro, jälleen isolla kentällä. Hypättiin ihan pientä sarjaa, oikeaan kierrokseen toinen este oli okseri, vasempaan molemmat ristikoita. Pidettiin tänään esteet ihan hirmu matalina, sillä ponilla oli vähän turhan paljon säpäkkyyttä ja kierroksia, muuten kyllä sujui loistavasti. Alusta asti Frida olisi vain mennyt eteenpäin, ei kuitenkaan säikähdellyt turhia ja jarrukin kyllä toimi. Hyppääminenkin sujui loistavasti ja poni tuntui nauttivan (:

1 kommentti:

  1. Ai että kun suloinen tapaus! :) Ja mahtava blogi ennen kaikkea, sait uuden lukijan! :)

    VastaaPoista