2011/01/05

[55] Ymmärrysonkelmia

Tänään tulee ainoastaan videomateriaalia, toivottavasti se kelpaa kuvien sijasta (--: No, Fridallahan oli eilen vapari, mutta yllätyksekseni se oli tänään kivan letkeä. Hoitaessa seisoskeli nätisti ja muutenkin suhtautui taas mukavalla asenteella työhön. Ehkä meidän pitäisikin pitää se 2 vaparia viikossa, josko neiti jaksaisi keskittyä paremmin (--: Tehtiin siis tänään juoksutustyöskentelyä. Ensin alkulämpät ilman piuhoja ja sitten yhteensä noin 5 minuuttia ravipiuhajumppaa kumpaankin suuntaan. Vähän oli jäykkyyttä takana, mutta piuhajumpan aikana alkoi jo liikkua vähän letkeämmin. Loppuun tehtiin vielä puomiviuhkaa metrin väleillä. Frida ei aluksi tajunnut, ettei puomeja saa hypätä, joten meno oli sen mukaista :D Pian kuitenkin tajusi mitä tässä tapahtuu ja alkoi tanssahdella puomien yli paremmin. Toiseen kiekkaan tajusi heti ja toimi hyvin, harmi vain ettei siitä videota.

Jatkossa varmaan treenaillaan paljonkin noita metrin väleillä olevia puomeja ravissa, koska ensinnäkin kehittävät takapään lihaksia ja toiseksi on vähän vaihtelua normitreeniin. Onhan tuo toki myös esteille valmistumiseen ihan hyvää harjoittelua, ettei pompi puolen metrin ilmavaroilla heti alkujaan :D Tallissa vaihteeksi vähän venyteltiin, Frida ei tykännyt ollenkaan ja jouduin syömisen uhriksi! No, pikkuhiljaa se siihenkin tottuu (--:



7 kommenttia:

  1. Frida on niiin sulonen :) ootte kehittyny tosi paljon!!

    VastaaPoista
  2. (--: Kiitos, pikku hiljaa. Vaikka tänään taisikin tulla reilusti takapakkia kun tuli aivotärähdys mulle, ku lensin ponin selästä...

    VastaaPoista
  3. Anonyymi6/1/11

    Onko sulla mikä kamera käytössä? :) Kuvien laatu on pompannu huimasti parempaan päin.. :)

    Frida kehittynyt paljon. Olen seuraillut teidän blogia alusta saakka :)

    ja äh, ihana toi sun lakki, mistä tollasen saa 8DD

    VastaaPoista
  4. sonya a330 järkkäri ollu alusta lähtien (mutta osa kuvista ollu kännykällä), mutta oon joutunu paljon niitä rajailee ku oli vaan perus putki. Nyt kun sain joululahjaks zoomiputken niin ei tartte rajailla -> laatu pysyy parempana (:

    Hah, onhan se vähän kehittyny. Carlingsista tuon hommasin, vaan taitaapa noita karvalakkeja saada nykyään lähes kaikkialta -> H&M yms.

    VastaaPoista
  5. Anonyymi7/1/11

    Ihana blogi ja suloinen hevonen :) Mukavaa, kun tekstien ohessa on paljon kuvia ja videoita.

    VastaaPoista
  6. (: kiitos! Joo koitan aina laittaa joko videota tai kuvaa, ettei tulisi tylsiä postauksia :D

    VastaaPoista
  7. Anonyymi7/1/11

    Lueskelen aina mielenkiinnolla blogiasi, koska itsellä samanlainen otus. Aika hurjaa menoa teillä, ihana että sinulle ei sattunut pahemmin. Tuo riekkuminen kyllä tuntuu tutulta...itse en oikestaan ratsasta vaan enemmänkin ajellaan vaan.

    VastaaPoista