2011/01/09

Poni pohdiskeluja...

Nyt on sitten aivotärähdyksestä toivuttu, ainakin siltä tuntuu. Eilen ja tänään olen ollut jo tallilla ja Frida on ollut taas oma itsensä. On kuitenkin tullut paljon mietittyä sitä onko se mitä minä haluan tältä lajilta (varsinkin kun kaikki jauhavat, että minun pitäisi antaa se pois)? Haluanko koittaa päivästä toiseen vääntää yksinkertaisia juttuja kehittymättä itse ratsastajana? Toisaalta Frida on parasta mitä minulle on koko elämässäni tapahtunut...

Koitetaan nyt päästä yhdessä vielä valkkaan, josko valmentaja osaisi sanoa paremmin meidän tilanteemme. Lisäksi tässä mietin mitä ratsastus merkitsee minulle ja samalla myös sitä, että kestääkö Fridan pääkoppa "ratsuksi tulemista" - pystyykö se kehittymään edes kunnolla helppo C tasolle.

Fridalla on muuten kauhea vesiripuli, sitä seuraillaan. Toivottavasti ei mitään vakavaa ole :s Mistään sen ei kuitenkaan pitäisi sitä olla saanut(?), saa kuivaheinää ja muutenkin kaiken pitäisi olla kunnossa.

5 kommenttia:

  1. Tuttu tunne... Musta tuntuu täysin samalta; tunnen etten oo vuoden aikana kehittyny ratsastajana ollenkaan, mielenterveys on vaan saanu kyytiä ton hevosen kanssa. Toivottavasti teidän tie ei kumminkaan pääty tähän! Ainahan ne nuoret, kokemattomat hevoset osaa olla hankalia, mutta päätöshän on sinun :)

    VastaaPoista
  2. :D Hah, totta! Ärsyttää vaan kun itse haluaisi kehittyä ratsastajana. Toki kehityn F kanssa, mutta eritavalla. Lisäksi kun on paljon niitä päiviä jolloin mikään ei toimi ja kaikki tuntuu mahdottomalta. No täytyy nyt katsoa, F on kuitenkin tosi mukava ja on nyt tämänkin viikon toiminut taas kivasti (--:

    VastaaPoista
  3. Anonyymi16/1/11

    Itselläni hieman samanlainen tilanne. Oma poni on ollut viisi vuotta, mutta sen terveys ei kestä kovempaa käyttöä. Ei halua luopua parhaasta ystävästäni, mutta ei ole resursseja hankkia toistakaan ponia rinnalle. Oma hevosharrastus on muuttunut siis lähinnä köpöttelyksi, mutta ystävä on tärkein ja tulee varmasti aina olemaan :)

    VastaaPoista
  4. Anonyymi3/2/11

    minullakin on samanlainen tilanne ainakin ollut. Omistan vuoniksen ja aloitettiin sen kanssa puhtaalta pyödältä, taso ei ollut edes he C:tä, nyt 1,5 vuodessa sen taso n he b ja re.90cm.
    Kannustan sinua jatkamaan Friidan kanssa !

    VastaaPoista
  5. Anonyymi(1), harmi :s Fridalla ei onneksi terveys tule vastaan, vaikka eiväthän nuo sen takaset ehkä huipputasolle riitä, mutta minulle kuitenkin. Totta, ystävyys hevosen kanssa on tärkein asia myös minulle (:

    Anonyymi (2), vau! Ootte päässy sitten kehittymään todella nopeasti. Fridan kanssa täytyy ottaa asiat niin rauhassa, kun sen hermot eivät ainakaan vielä kestä "kunnon treeniä". No juu, kyllä minä ainakin toistaiseksi sen kanssa jatkan (:

    VastaaPoista