2012/10/11

Kiitos ja näkemiin!


Huhhuh. Tiedättekö kun on joskus sellaisia päiviä, sellaisia viikkoja tai ajanjaksoja, jolloin ei yhtään jaksaisi käydä tallilla? Vaikka kuinka nauttii hevostelusta ja muutenkin. Mutta ei vain millään jaksaisi! Minulla on juuri nyt tälläinen jakso. Lukio + poikaystävä + poni ei ole ihan helpoimmasta päästä oleva yhdistelmä. Onnekseni seuraava jakso on täynnä lyhyitä päiviä ja voin tyytyväisenä luvata itselleni, että käyn tallilla 6x/viikko! (:

Vielä kun muutenkin on ollut raskasta, niin tähän päälle ei tosiaan tämä sairastelu tunnu loppuvan sitten koskaan! Vieläkin on flunssainen olo, mutta ei voi jäädä kotiin sairastamaan, sillä muuten ei pääse koulusta läpi ja ponille ei voi antaa yhtään ylimääräisiä vapareita. Osaa kaikki olla välillä vaikeaa, onneksi sitä jaksaa sentään ajatella positiivisesti ja odottaa sitä, että jossain vaiheessa helpottuu.

Ponin kanssa tosiaan ollaan jouduttu treenaamaan tosi epäsäännöllisesti ja minulla on siitä hirveän huono olo. Olen jopa miettinyt jaksanko ylipäätään tätä harrastusta, mutta aina vaan päädyn jaktamaan - sillä mikä muukaan olisi niin lähellä sydäntäni kuin hevoset ja ratsastus? Siinä vain on se joku juttu, jonka takia sitä jatkaa vuodesta toiseen. Vaikka poni osaakin välillä olla ihan järjettömän raivostuttava (mitä se syksyisin yleensä on!), mutta onneksi on ollut myös niitä hyviä päiviä (:

3 kommenttia:

  1. heippa! hetken aikaa oon jo seuraillut teidän blogia. Mulla on itsellänikin vuonisruuna ollut ylläpidossa reilun vuoden jo, ja aika samanlaisia tunteita on mullakin etenkin syksyisin, kun ei innosta tallille meno yhtään! Tosi hienon työn oot kyllä Fridan kans tehny, on kyl aivan erinäköinen, kun vertaa ensimmäisiin kuviin mitä täällä blogissa on! :)

    VastaaPoista
  2. Onko toii Frida Issakan tallilta ? (: mun yks kaveri käy issakan tallilla joskus, ja se on menny Fridalla, ja sano että se on paras :D

    VastaaPoista
  3. kata, no hyvä etten ole ainoa! :D Ja kiitos todella paljon, töitä sen kanssa onkin saanut (ja saa edelleen) tehdä.

    Milka Suvanto, ei ole.

    VastaaPoista