2013/12/11

Oho, aika menee liian nopeasti

Tanssiaiset meni ja tämäkin viikko alkaa olla loppupuolella. Tällä viikolla on ollut jo yrityslaskennan peruslaskennan tentti ja huomenna olisi terveystiedon tentti. Lisäksi olen opiskellut tuotantoympäristön ja eläinlääkinnän asioita, unohtamatta Minorin luona käymistä. Jossain välissä olen ehtinyt myös hoitaa nimikkohevostani Kingiä. Itse asiassa on ollut taas aika rento viikko ja hyvin on ehtinyt käydä valoisaankin aikaan tallilla, kuvaajaa vaan en ole saanut mukaan kun suurimmalla osalla muilla on tunteja kun minulla on vapaata (minulla on niin paljon hyväksi luettuja aineita).

Viime viikonloppuna löysin ensimmäisen asian jota Minor oikeasti pelkää! Nimittäin peurat. Ne hölmöt olivat eksyneet kentän laidalle pusikkoon meitä pelottelemaan, selvittiin kuitenkin hengissä :D Muuten ollaan treenattu sen mukaan miten kentällä on pystynyt menemään. Alkuviikolla kenttä olikin ihan hyvä kun täällä tuli lunta, mutta tänään on sitten taas ollut plussan puolella ja kaikkialla on märkää ja liukasta.

Ollaan kuitenkin siis suhteellisen normaalisti treenattu ja yhtenä päivänä Minor olikin oikein super hyvä (no okei se menee aina hyvin, mutta yhtenä päivänä oli kyllä upea tunne kuskilla)! Se oli tosi hyvin kuulolla ja liikkui muutenkin tosi hyvin. Tehtiin ravissa väistöjä keskihalkaisijalta kohti uraa ja väistöstä pysähdys, jonka jälkeen siirtyminen raviin ja toisella pitkällä sivulla uudestaan. Lisäksi pohdiskeltiin vähän laukanvaihtoja kahdeksikolla. Kuski oli vähän kujalla, mutta poni kyllä teki parhaansa. Jäi kyllä hirmu hyvä fiilis ja hirveästi tekisi mieli päästä valmennuksiin ja muutenkin oikein kunnolla treenaamaan maneesille! :)

2 kommenttia:

  1. Voisitko tehdä postausta tuosta ypäjän nimikkohevos hommasta että miten hoidat sitä, miten usein jne? :)

    VastaaPoista