2013/12/01

Takaisin Ypäjälle ja reipas poni

Olin siis perjantai illan ja lauantai päivän Tampereella ja tulin tänään takaisin Ypäjälle. Käytiin matkalla shoppailemassa Ideaparkissa, ponille ei kuitenkaan ostettu mitään, joten en kerro sen enempää ostoksista. Oltiin Ypäjällä neljän aikoihin ja menin suoraan tallille kun sain äidiltäni kyydin sopivasti.

Täälläkin oli satanut lunta ja kenttä oli jopa aavistuksen parempi. Nyt tosin vaihteeksi tulee tilsoja, mutta eiköhän kohta päästä treenaamaan maneeseihin niin ei haittaa tuo kentän pohja. Mentiin siis tänäänkin vain todella kevyesti, vähän käyntiä, ravia ja laukkaa. Minor oli harvinaisen reipas, mutta kuitenkin hirmuisen kiva! Se on alkanut olemaan yhä helpompi ratsastaa ja odotan innolla, että päästään treenaamaan oikein kunnolla :)

Koulussa meillä on luvassa rento viikko, jes! Huomenna vuorossa yrityslaskennan perusteita ja liikuntaa, tiistaina BOT-luento ja varustehuoltoa, keskiviikkona terveystietoa ja kengitystä, torstaina terveystietoa ja hevosen terveydenhoitoa, lääkintää ja ensiapua. Ei kovin rankalta kuulosta? Perjantai siis vapaana, niin kuin muillakin kun on itsenäisyyspäivä. Ainoa ehkä vähän inhottavampi juttu tällä viikolla on keskiviikko illalla itsenäisyyspäivän tanssiaiset, mutta eiköhän niistäkin selvitä positiivisella asenteella :)

1 kommentti:

  1. Ihana blogi ja söpö heppa! :) Jos saa postauksia toivoo, niin postaus Ypäjällä opiskelemisesta olis kiva :)

    VastaaPoista