2014/02/15

Huhhuh takaisin elävien kirjoihin

Bloggaillu on jäänyt pidemmäksi aikaa, lähinnä sen vuoksi, ettei minulla ole ollut kuvia ja ilman kuvia kirjoittaminen ei vain koskaan ole ollut minun juttu. Meille kuuluu kuitenkin hiljaiselosta huolimatta hyvää. Joulun jälkeen ollaan ehditty käydä ensimmäisissä harjoituskoulukisoissa, jotka menivät vähän niin ja näin. Verkkakäyttäytymiseltään ori on kyllä mitä loistokkain, mutta radalle ei meinannut kunto riittää (lämmitetty maneesi on vähän turhan tuskainen ponin karvapeitteelle) ja kuski oli ihan kujalla. Mutta olin kuitenkin ihan tyytyväinen kokonaisuuteen :)

Viime keskiviikkona käytiin meidän toisissa harjoituskoulukisoissa ja huomasi kyllä, että näihin kisoihin ehdittiin treenata huomattavasti enemmän. Prosentitkin nousivat yli viidellä! Muutenkin ollaan nyt treenattu ahkerammin, mitä nyt aina välillä ollaan pidetty kevyempiä päiviä kun vapaita ei hirveästi olla pidetty.

Viikolla käytiin myös valmennuksessa ja ehdittiin ottaa rennostikkin. Valmennus sujui hyvin ja poni sai paljon kehuja liikkeistään ja käytöksestään. No kukapa tuon käytöstä nyt voisi olla kehumatta? On se semmoinen herrasmies. Perjantaina humputeltiin kevyemmin illan satulaa ja vautsi kun poni oli pehmeän tuntuinen, ei ollenkaan raskas! Ei kyllä tehty mitään kummempia.

Tänään käytiin maastoilemassa ja Minor oli ihan hölmöllä tuulella. Käytiin hiittiksellä vetämässä rankempi maasto. Viime kerralla sujui loistavasti ja oli upea tuntea että voi päästellä vaikka kuinka kovaa ilman, että poni lähtisi alta. Nyt kuitenkin Minor säikähti takaa yllättäen tulevaa valjakkoa ja sen jälkeen oltiin koko reissu ihan pörhäkkänä ja mukamas pelättiin mm. mutakasaa. Loppujen lopuksi meni kuitenkin hyvin kunhan sain ponin kuulolle ja loppumatkan aikana ei enää pelättykkään mitään. Oli kyllä harvinainen päivä, sillä yleensä Minor ei pelkää mitään, mutta voi olla että valjakko tuli niin puskista ja piti kauheaa meteliä, että Minor jäi sen jälkeen huomattavasti tavallista säpsymmäksi. Huomenna olisi tarkoitus treenailla koulua, saa vaan nähä miten ja missä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti