2015/03/24

Nyt on loma ansaittu!

Nyt se on vihdoin ohi! Nimittäin työssäoppiminen. Toisaalta tuntui, että on kulunut ikuisuus mutta toisaalta aika kului taas hirveän nopeasti. Nyt kuitenkin lomailen vielä tämän viikon Tampereella ja sen jälkeen palataan Minorin kanssa Ypäjälle kohti uusia seikkailuja.


Ollaan treenailtu ponin kanssa nyt melko normaalisti, tosin lauantain jälkeen ollaan otettu kevyemmin sillä poni on ruvennut köhimään. Lämpöä ei ole ollut ja Minor on lähtenyt töihin innoissaan, joten epäilen että se johtuisi ennemmin pölyävästä heinästä (heinäpaalia säilytetään suoraan Minorin karsinan vieressä) tai siitä, että tarhailee tällä hetkellä vain 7.30-12 kun muutama ori ei tahdo pysyä langoissa ja joutuu siis olemaan todella paljon sisällä. Seurailen kuitenkin tilannetta ja liikunta onkin nyt lähinnä kevyttä hölköttelyä kuunnellen miltä poni tuntuu ja kuulostaa. Eilen oli kuulemma taas yskinyt, mutta kun käytiin maastossa hölköttelemässä niin oli ok. Toivotaan kuitenkin todella ettei kyse ole flunssasta!


Muuten Minor on ollut ihan super. Se on todella kevyt ja pehmeä, toimii jälleen lähes ajatuksen voimalla. On se vaan niin upeaa kun on noin toimiva poni, jonka kanssa voi tehdä mitä vaan! Vielä kun keksisi miten sen saa aina noin herkäksi :D Myös laukka on kehittynyt viime syksystä huimasti ja onkin nykyään niin helppoa. Nyt vaan pidetään peukut pystyssä, että päästään jatkamaan treenailuja kunnolla Ypäjän suunnilla ja mahdollisesti kiertämään edes muutamat pikkukisat.

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana blogi sulla ja lisäksi vielä supersuloinen poni! Blogistasi tuli heti yksi suosikeistani. Saitkin minusta uuden lukijan. Käyhän lukemassa minunkin blogiani, http://olipakerranhevonen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Poni kiittää! (: Käyn toki vilkaisemassa sinunkin blogia!

      Poista