2012/03/14

Huomista odotellessa

Rennosti on alkanut tämäkin viikko. Maanantaisin itse käyn tanssimassa, joten ponilla "automaattisesti" vapaa päivä, eilen kävin vain juoksuttamassa kun oli niin hirveä tuuli (ihme kyllä poni oli tosi tosi fiksusti ja hienosti, vaikka puut suurinpiirtein kaatuivat päälle!) ja tänään myös vapaa, sillä en pääsisi enää tallilta pois.

Poni selkeästi nukahtamaisillaan :D

Huomenna onkin sitten hieman erikoisempi päivä, sillä ponia on tulossa kokeilemaan yksi vuokraajakokelas. Toivottavasti sopisi ja tykkäisi ponista, eli peukut pystyyn! (: (edellinen kokelas katosi tuhkatuuleen, kun oli ilmottanut ettei voisi käydä kuin 1x/viikkoon ja maksaa paljon vähemmän mitä oli sovittu...)

Kuvat ovat sunnuntailta, jolloin käytiin maastoilemassa ja lopuksi tehtiin käynnissä pitkin ohjin harjoituksia, mm. kääntymisiä ja siirtymisiä. Kentällä poni oli tarkasti kuulolla, mutta maastossa oli taas pöllöilypäivä. Mentiin uusiin maastoihin, joka olikin sitten hirmu jännittävää. Matkalla tuli vastaan hevonenkin, joka ihan selkeästi yritti syödä ponin hengiltä, joten Fridan oli ihan pakko ruveta pomppimaan paikoillaan ja peruuttelemaan. Onneksi pelleilystä huolimatta selvittiin ehjin nahoin ja loppupätkä (kun kierrettiin tuttu reitti) oli ihan rentoa menoa (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti