2012/03/16

Ristiaskelia


Eilen kävi vuokraajakokelas, Miira, kokeilemassa ponia. Aluksi poni oli säpäkkänä ja pukitteli ihan kummallisesti. Halusin testata, onko vaan pöllöily tuulella vai testaako tms. Niinpä kävin välissä selässä ja totesin, että reipas se on, mutta ei se minulle pelleillyt. Tämän jälkeen Miira ratsasti vielä kaikki askellajit läpi, eikä pelleilyä enää ilmennyt (: Niinpä sovittiin, että Miira tulee kokeilemaan vielä viikonloppuna uudestaan ja kirjoitetaan sillon vuokrasopimus.

Tänään sitten ratsastelin kaikki askellajit läpi, tarkoituksena oli mennä puomeja, mutta kenttä oli vähän turhan märkä/liukas, joten en viitsinyt mennä puomeja. Aluksi poni oli hirmu reipas, mutta muuttui tahmeaksi kun aloitettiin työskentely. Ei kuitenkaan mahdottomaksi.

Tehtiin käynnissä taivutteluja ja etu- sekä takaosakäännöksiä. Taivutteluissa poni oli hieman kankea, mutta etu- ja takaosakäännökset sujuivatkin oikein loistavasti! Ravissa ensin hölköteltiin reippaasti eteen. Varsinainen työskentely oli tänään väistöjä ja hirmu upeasti sujuikin! Frida ei ole ikinä väistänyt niin hienosti ravissa (:

Laukka oli tänään hieman niin ja näin. Nostoissa oli taas kenkkuilua, mutta lopulta nekin sujui. Itse laukka ei pyörinyt niin hyvin miten olisi voinut, mutta eiköhän se siitä taas! (:

2 kommenttia: