2012/04/17

Kun sä tanssit

Tänään piti vuokraajan mennä, mutta hän ei päässytkään - onneksi minä pääsin lyhyestä varotusajasta huolimatta.
Tehtiin Fridan kanssa kentällä mukamas oikein kunnokin koulutreeni (tehtiin kyllä, mutta poni ei hionnut / väsynyt ollenkaan). Lopuksi käytiin vielä kiertämässä maastolenkki, poni oli säpäkkä, mutta ihan fiksusti kuitenkin (:

Lämmiteltiin ensin kunnolla kaikissa askellajeissa, ympyröitä ja reilusti eteen. Olisi voinut ravissa ja laukassa ratsastaa vielä enemmän eteen ja selkään ylös, mutta valitettavasti tänään ei ollut tarpeeksi tilaa ratsastaa reilusti eteen. Poni oli kuitenkin oikein mukavan tuntuinen.

Alkulämpän jälkeen tultiin ensin väistöjä käynnissä, ihan hyvin tuloksin. Sitten hetki harjoitusravia ennen varsinaista tehtävää.

Tänään varsinaisena tehtävänä tultiin halkaisijalle harjoitusravissa, väistöt uralle ja uralta laukannosto, pääty-ympyrä laukkaa ja sitten takaisin raviin. Sujui todella upeasti! (: Poni nosti laukat super hienosti ja laukkasi nätisti, muutenkin oli oikein kiva!

Kun oltiin tehty tuota harjoitusta molempiin suuntiin jonkin aikaa ja pidetty välikäynnit, jatkettiin vastaavaa harjoitusta mutta tällä kertaa tultiin väistöt käynnissä ja näin myös nostot tulivat käynnistä. Aluksi oli vähän ymmärtämisvaikeuksia, mutta sitten poni tajusi idean ja tehtävä sujui myös näin ihan super hienosti! (: Tähän olikin hyvä lopettaa ja ottaa loppuravit, joiden jälkeen tosiaan käytiin maastoilemassa.

Huomenna sitten jotain kevyempää (: Täytyisi vaan keksiä meidän "rankoista" treeneistä vielä rankempia, kun ponin kunto näköjään kestää laukkailuakin jo ihan reiluja pätkiä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti