2012/04/15

Sunnuntai reippailua

Tänään tehtiin ponin kanssa ensin kentällä kevyt treeni ja lähtettiin sitten maastoilemaan metsään. Kentällä haettiin käynnissä pidemmällä ohjalla takajalkoja kunnolla alle, sujui oikein upeasti. Sen jälkeen haettiin ravissa keventäen takajalkoja alle, selkää ylös ja päätä rennosti ja reilusti alas. Laukassa ratsastin reilusti eteen muutaman kierroksen molempiin suuntiin, en vaatinut kulkeamaan lyhyenä vaan kunhan laukkasi reippaasti ja pyöritti hyvin.

Ravissa poni oli aluksi hieman hämyillään, ei nimittäin olla pitkään aikaan haettu heti aluksi eteen alas. Mutta kyllä se sitten tajusi mitä haettiin (: Ihan kivan näköisestihän se noissa kuvissakin polkee alleen - ainakin normaaliin verrattuna. Selkä olisi voinut vielä enemmän nousta ylös, mutta eiköhän sekin saada paremmaksi kun treenaillaan tälläistäkin aina välillä. Laukassa poni toimi kivasti, nosti hyvin ja pyöritti laukkaa hienosti, vaikka reippaasti mentiinkin.


Maastoillessa poni oli vähän säpäkällä tuulella, mutta käyttäytyi ihan järkevästi järkyttävästä tuulesta huolimatta. Kerran säikähti liehuvaa pressua ja kerran kun auto peräkärryineen kolisteli kapealla tiellä ohi, muuten tosiaan oli ihan nätisti. Käytiin kävelemässä melko pitkäkin lenkki tuolla metsässä ja kahlaitiin pellollakin (: Huomenna onkin hyvin ansaittu vapaapäivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti