2012/04/13

Kerrankin kiinnostaa

Yritän nyt kovasti ryhdistäytyä tämän blogin päivittämisessä, joten rakkaat lukijat: Kertokaa mitä Te haluatte lukea!

Meille kuuluu Fridan kanssa ihan hyvää, mitä nyt vieläkin pieni flunssanpoikanen vaivaa. Yskä on vaihtunut nuhaksi, joten toivotaan että ollaan jo voiton puolella (eläinlääkärille on kyllä soitettu ja nyt seuraillaan tilannetta, sieltä sanottiin, että liikuttakaa, jotta räkä lähtee liikkeelle ja näin ollaan tehtykkin).

Treeneissä ollaan hiottu mm. avoja käynnissä, etu- ja takaosakäännöksiä ja laukannostoja. Avot ovat alkaneet sujua todella kivasti, toki hiottavaa on, mutta harjoittelumäärään nähden poni suorittaa ne hienosti! Myös takaosakäännökset alkavat sujua (en sitten ikinä tiedä kumpi on kumpi, on tässäkin kouluratsastaja kun unohtelee aina tälläisiä asioita...) loistavasti, etuosakäännöksissä on vielä enemmän hiottavaa. Laukannostoja olenkin varmaan useampaan kertaan hehkuttanut, mutta hehkutampa vielä lisää. Frida oikeasti nostaa niin paljon siistimmin nykyään ja tosiaan myös käynnistä hyvillä valmisteluilla! (:

Kouluväännön lisäksi ollaan lisätty maastoilua ja poni tuntuu tykkäävän, eipähän pitäisi kyllästyä kentällä pyörimiseen. Toki olen pyrkinyt jo ennen tätä käymään lähes jokaisen ratsastuksen jälkeen edes pikku pätkän maastossa, mutta nyt kun tiet alkavat olla sulat ja on valoista niin viitsii kiertää pidemmänkin lenkin treeninkin jälkeen ja muutenkin! Tänäkin viikonloppuna (sunnuntaina) olisi tarkoitus mennä maastoilemaan, sillä löydettiin viime viikonloppuna aivan upeat maastot meidän läheltä metsästä! (:

Ratsastettavuudeltaan Frida on ollut muutamana päivänä nyt todella mukava! Innokas ja keskittynytkin. Torstaina mentiin ihan perus kouluratsastusta ja tänään mentiin koulua yhden puomin lisällä, molempina päivinä on sujunut hirmu hienosti (: On kyllä saanut olla taas niin tyytyväinen! Toivotaan, että sama linja jatkuu myös tästä eteen päin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti