2012/04/14

Nyt on Teille tehtävä!

Ajattelin kerrankin olla ahkera ja tehdä jotain hieman poikkeavaa. Ja tässä on lopputulos:

Nyt teillä on mahdollisuus saada lukija (/lukijoita) blogillenne! Linkatkaa tähän alle bloginne ja kertokaa lyhyesti mitä se käsittelee. Listaan 3-5 parasta blogia ja kerron mielestäni hyvät ja huonot puolet (:

Luen mieluiten blogeja joissa on kuvia (laadukkaita) ja jotka kertovat hevostelusta (luen myös "life style" blogeja, mutta en kestä että hevosblogissa on joka toisessa postauksessa omasta elämästä juttuja, toki poikkeuksiakin on). Linkkaathan kuitenkin vaikka kriteerit eivät täyttyisi? (:

20 kommenttia:

  1. http://hurriponi.blogspot.com/
    Nuoren koulimista valjakkoajoon sun muuta pikkuponin arkea, ja silloin tällöin omista hevosalan opiskeluista

    VastaaPoista
  2. Kesällä 20-vuotiaaksi kääntyvän kamerahirmun edesottamuksia elämästä.. Laskisin oman blogini ehkä lifestyle blogiksi; runsaasti heppailua ja valokuvausta, mutta myös muuta elämääni! :)

    VastaaPoista
  3. Kirjotan tällä hetkellä vielä(ennekuin ylläpito heppa tulee)kirjoitan blogiini "tuntiratsastajan elämästä" eli siis joka ratsastus tunnin jälkeen kirjotan blogiin kenellä ratsastin,mitä tein tunnilla.Ja en kirjoita blogiin,ikinä,ilman kuvia ;) http://hoitoheppani.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. http://iidanblogitus.blogspot.com/ mun tallielämäää, postauksia tulee melko usein, mutten postaa ilman kuvia :) Kertoo mun ratsasteluista eri hepoilla (:

    VastaaPoista
  5. Kaikissa alla olevissa blogeissa on kuvia lähes jokaisessa postauksessa ja blogejen tekstit liittyvät vain hevosiin. :)

    www.vdreamteam.blogspot.com
    Kertoo meidän perheen kuudesta hevosesta, johon lukeutuu niin ravurista - ratsuksi projekteja, eläkeläisiä, kuin kunnon ratsujakin. :)

    www.pikku-ukko.blogspot.com
    Keskittyy mun pian 3-vuotiaan shetlanninponiin. Blogilla voi seurata Pikku-Ukon touhuja, joihin sisältyy poniagility, vapaana metsissä laukkailu, temppujen tekeminen jne. :)

    www.anskunvarsa.blogspot.com
    Kertoo kantavasta 148cm korkeasta ruotsalaisesta kv-tamma Anskusta, joka odottaa varsaa shireorista entisen omistajan toimesta. Varsa on perheemme ensimmäinen ja jännityksellä odotamme mikähän monsteri sieltä tulee.

    VastaaPoista
  6. http://hevoselamaa-iitu.blogspot.com/ <- tuossa on blogini, en saanut suoraa linkkiä mutta kai se noinkin käy... :D Blogi siis käsittelee heppa elämää, kerron blogissa joka kerta kun olen käynyt tallilla tai ratsastellut. Blogi on aika uusi joten tekstejä ei ole vielä niin paljon. Toivottavasti tykkäät! Lisäilen myös kuvia aina niinpaljon kuin mahdollista ja videoita sitten kun saan ne toimimaan :)

    VastaaPoista
  7. http://chloenelamaa.blogspot.com/ minun ja hevoseni elämästä

    VastaaPoista
  8. http://ourunlimiteddreams.blogspot.com/

    Kertoo Nissen, 6-vuotiaan vuonohevosen elämästä nyt sen toivuttua ähkyleikkauksesta. Poni on sisukas, fiksu ja äärimmäisen rakastettava otus ja sille on suunnitteilla terapiahevosen ura. Valjakossa poni on jo kerennyt muutamat kisatkin starttaamaan, toivottavasti tulevaisuudessa myös koulu- ja estepuolella :) Blogissa esiintyy myös säännöllisesti kimo suomenhevonen Ritari, jolla ratsastelen. Pääasiassa kuitenkin vuonohevospainotteinen :)

    VastaaPoista
  9. http://immylainen.blogspot.com/
    Blogi kertoo minun ja hevoseni elämästä omalla tallillamme. Immy tuli minulle puoli vuotta sitten Islannista. Nyt on nokka kohti kisoja ja sen semmoista :) (heppablogi)

    VastaaPoista
  10. poniphoto.blogspot.com

    Kuvapainotteinen poniblogini, joka käsittelee hevostelua, enimmäkseen oman ponin kanssa. Videoita on myös tulossa, mutta blogi on aika tuore, koska tein erillisen heppablogin life style-blogin kaveriksi.
    Kuvat on otettu järkkärilläni ja tekstiä on yleensä sen verran että tulee kuulumiset selviksi, muttei kuitenkaan liiallisia tunne hömpötyksiä.

    VastaaPoista
  11. http://kanimaisetvarit.blogspot.com/
    Pupuelämää - tällä hetkellä 19 kanin kanssa - iloineen ja suruineen. Kisa- ja näyttelyreissuja, joskus videopostauksia, tarinoita arkielämästä ja söpöjä kuvia!

    VastaaPoista
  12. Tosi kiva uusi banneri! (:

    http://heppaunelmia.blogspot.com/

    Pian 15-kesäisen ponitytön elämää valmennusten, kisojen, tuntien ja puskailun merkeissä. Kuvia pyrin laittamaan joka postaukseen ja yritän kirjoitella vähintään pari kolme kertaa viikossa. Tervetuloa tutustumaan ^^

    VastaaPoista
  13. http://heidiheikonen.blogspot.com blogi kertoo 14-vuotiaan varsinais-suomalaisen tytön elämästä keskeisenä asianan ponien ratsastus ikuinen shettisratsastaja omistaa myös koiran, josta voi lukea välillä.

    VastaaPoista
  14. www.lillivoitto.blogspot.com
    Blogi kertoo minun ja estehevoseni Voiton treenamisesta ja kilpailemisesta esteillä, mukaan mahtuu paljon postauksia omatoimisisista arkitreeneistä sekä pikkutallimme arjesta.

    VastaaPoista
  15. http://kilpaponi.blogspot.com/
    Blogissa kerrotaan ponini Espresson treenauksesta (kesän) kisoja varten ja kaikenlaisista muista jutuista sen elämässä. Kuvia laitan joka postaukseen, mutta joskus ne ovat vanhoja (se myös mainitaan tekstissä milloin kuvat on otettu). Espresso on 14-vuostias ratsuponiruuna, jolta ei elämän iloa ja huumorintajua puutu! Se on hellyttävän ihmisrakas ja kaunis poni.

    Blogi on sen verran tuore että yläbanneri puuttuu vielä, mutta teen sen heti kun pääsen vanhempieni koneelle! (:

    VastaaPoista
  16. http://ponipojanlife.blogspot.com

    -Kuten blogin nimen pitäisikin kertoa, kirjottelen omasta arjestani blogiini, johon kuuluu eestinhevostamma, jota vuokraan :) kirjottelen kaikenlaista,mm. koulusta,lomista, ja vaikkapa viikonlopun meiningistä :)
    -lukijat saavat ehdotella parannuksia blogin sisältöön, ja ulkoasuun!
    (:

    VastaaPoista
  17. http://taipaleentila.blogspot.com

    Blogi kertoo pääsääntöisesti kahden puskaratsun ja niiden omistajan elämästä, maustettuna meidän pikkumiehen (1v) jutuilla ja rintamamiestalon remontointijutuilla. Blogissa on joka kuussa yksi arvonta!

    VastaaPoista
  18. Anonyymi17/4/12

    http://iptammat.blogspot.com/
    eli blogini kertoo minun ja kahden hevoseni elämästä joita olen itse kouluttanut maastoratsuista harrasteratsuiksi . :)

    VastaaPoista
  19. http://atfullgallop.blogspot.com/
    eli blogi kertoo minusta, suht tuoreesta hevosenomistajasta ja arabiristeytyksestä. Muutan maalle joten juttua tulee varmasti siitäkin jatkossa. :)

    VastaaPoista
  20. http://ponimaniaa.blogspot.com/
    Ponimaniaa kertoilee nimensä mukaisesti poneista. :D Seassa juttuja myös kissoistani ja satunnaisesti koirastakin. Blogissa seuraillaan pikkuponien arkea ja koulutusta niin ratsu-, kuin ajohommissakin. :) Työn alla on kaksi ajo-opetettavaa shettistä ja yksi ratsutusprojekti, shettis tämäkin. :)

    VastaaPoista