2012/05/14

Kevät terkut

Heipähei rakkaat lukijat ja terkut Itävallasta!
Eilen yöllä palasin Suomeen ja tänään kävin ensimmäistä kertaa sitten viikkoon tallilla. Olipas hirmuinen ikävä pientä punkkariponia! (:

Poni vaikutti voivan loistavasti ja hyvin ilmeisesti oli sujunut viikko Miiran kanssa. Tänään kuitenkin "vain" irtojuoksutin, josko sitten huomenna ratsastaisinkin pitkästä aikaan (viikko tuntuu hirmu pitkältä ajalta). Tänään poni oli oikein mukava ja kuunteli hienosti, mitä nyt muutaman kerran oli pakko pysähtyä kentän reunaan tuoretta ruohoa maistelemaan. Ja kerran oli aivan pakko säikähtää toista hevosta ja lähteä kaahottamaan pitkin kenttää, muuten kyllä pysyi super hienosti ympyrällä ja siirtymisetkin sujuivat upeasti!

Lopuksi treenailtiin hieman maastakäsin peruuttelua, väistöjä, pysähdyksiä ja vapaana seuraamista. Eipä mitään valittamista näissäkään, vaan poni toimi oikein mukavasti (: Lopuksi käytiin vielä tallin vieressä maistelemassa hieman tuoretta ruohoa - Frida on aina keväisin ihan hulluna kun pääsee maistelemaan ruohoa, eikä malttaisi millään palata talliin, hupsu poni :D Näissä tunnelmissa jatketaan kevättä ja pian toivottavasti alkavaa kesää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti