2012/08/12

Pomppimista monella tapaa




Ponilla oli taas tuossa välissä pari pakollista vapaata (ja heinämaha tykkää...), pitäisi löytää uusi vuokraaja, ettei poni saisi turhia vapareita - etenkään nyt kun jatkuu kohta koulutkin. Noh, kuitenkin nyt ollaan taas päästy pari päivää treenaamaan oikein kunnolla ja kivaa on ollut (:

Lauantaina nappasin tallille mukaan Henen ja siitähän kuoriutui kunnon heppapoika. Tai no ei nyt ihan, mutta kyllä se Fridaa uskalsi taluttaa ja pitää sen aikaa kun pesin sen (: Lauantaina treenailtiin ponin kanssa laukanvaihtoja ja neiti oli pikkasen innoissaan! Tarjosi koko ajan laukkaa sen jälkeen kun oltiin hetki treenailtu. Laukanvaihtojen lisäksi treenattiin käynti - laukka - käynti siirtymisiä (jotka ovat selkeästi meille ehkä jopa vaikein juttu tällä hetkellä!) ja lisäyksiä ravissa. Poni meni oikein nätisti koko tunnin (:


Tänään käytiinkin sitten pomppimassa esteitä pitkästä aikaa! Mentiin isolle ja kasasin sinne toiselle pitkälle sivulle matalan okserin (oisko ollu 40-50cm), yhdelle lyhyelle sivulle ihan mini ristikon ja toiseen päätyyn vinosti, en osaa paremmin selittää, 40-50cm pystyn. Ponin olemuksesta kyllä huomasi, että se tiesi pääsevänsä hyppäämään. On se niin huvittavaa huomata, että se todella tykkää hyppäämisestä. Tänään ei tullut yhtäkään kieltoa ja muutenkin poni oli ihan super hyvä! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti