2012/08/26

Ei mennyt niin kuin elokuvissa...


Mutta loppupeleissä kuitenkin ihan hyvin!
Tosiaan, oltiin ponin kanssa ensimmäisissä virallisissa kisoissa lauantaina Niihamassa. Luokkana helppo C ja kuskilla kauhea itsekritiikki päällä.

Verkassa tiesin jo, ettei tästä tule mitään. Poni ei mennyt yhtään niin hyvin kuin kotona ja heitti jopa parit pukit. Sain sen kuitenkin tekemään asiat mitkä halusin ja ajattelin, että ei tässä mitään hävittävääkään ollut.

Rata tuntui menevän päin suoraan sanonko mitä! Frida, joka on normaalisti kotona enemmän pideltävä kuin eteenpäin potkittava, oli kirjaimellisesti eteenpäin potkittava! Ei liikkunut sitten mihinkään ja tuntui hyytyvän joka askeleen jälkeen. Noh, ainakin muistin radan. Mutta hyh, että olin pettynyt radan jälkeen itseeni. Kun vielä tietää, että poni OSAA liikkua paljon paremmin!

Noh, kotona sitten katselin tuloksia ja ette arvaakkaan kuinka hämmästyin lukiessani ne; 62,727%! Ja 6. sija, mielestäni todella hyvin ekoiksi kunnon kisoiksi ja siihen nähden, että omasta mielestä rata oli mennyt ihan persuksilleen. Kotoa käsin jäi siis loppujen lopuksi hyvät fiilikset ja tarkoitus olisi kisaamista jatkaa, kunhan sopivia kisoja löytyy (:

2 kommenttia:

  1. Onnea hyvistä prosenteista! Jos itsekin sais joskus 60:n puolelle :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos! En kyllä itse vieläkään tajua miten saatiin yli 60% o.O ja tsemppiä, eiköhän se vielä joskus sieltä (:

    VastaaPoista