2012/09/02

syksyn alkavia kiireitä


Minä en kyllä yhtään tykkää syksystä! Kauheasti kiireitä ja aina vaan sataa vettä, tai jos ei sada niin on mutaista... Vaikka onhan syksyllä kyllä nättiä silloin kun ei sada ja aurinko sattuu paistamaan. Syksy meille tarkoittaa hiljaiseloa blogin suhteen, sillä en saa joka kerta kuvia (tai muista edes ottaa kameraa mukaan) ja tallin lisäksi on niin paljon muutakin tekemistä.

Noh, nyt kuitenkin vihdoin ja viimein saatte kuulla meidänkin kuulumisia. Viime kisojen jälkeen ollaan treenailtu aika aktiivisesti, tai niin aktiivisesti kuin koulupäivät on antaneet. Poni on mennyt hirmu hyvin ja positiivisella asenteella ja ehkä laihtunutkin kilon tai kaksi :D Ehkä se siitä vielä laihtuu.

Esteitä en ole uskaltanut vielä hypellä, sillä viimeksi jalat keräsivät hieman nestettä estetreenin jälkeen - mielummin ensin laihdutetaan ja hypitään sitten, kuin rasitetaan jalkoja turhaan ja hypitään nyt. Muuten ollaan kyllä puuhasteltu monipuolisesti, lisäksi poikaystäväni on ollut ihanan usein tallilla (kiitos hänelle siitä!), maastoilemassakin käytiin tuossa yksi päivä (: Henellä on kummallinen rauhoittava vaikutus poniin ja maastoreissun aikanakaan poni ei pelleillyt kertaakaan, vaikka yleensä se on alkumatkan ihan pöhkö!

Nyt olisi vielä vajaa viikko aikaa treenailla ja sitten suuntana vuonismestaruudet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti