2012/09/22

Sinnittelyä ja pohdiskelua

Syksy on aina ollut ja ilmeisesti aina tulemaan olemaan minulle hevostelun kannalta vaikein aika. En millään löydä sitä innostusta ja jaksamista, jolla jaksaisin vääntää ponin kanssa kunnon treenejä 6x/viikossa. Tähän tosin vaikuttaa varmasti se, että olen kohta ollut 2kk hirvittävässä räkätaudissa (välillä lähes terveenä, mutta välillä taas ihan sängyn pohjalla - paranemista on turha odottaa kun ei lepäämäänkään ehdi). Lisäksi ei ole hirveästi voimia tässä kunnossa, kun poni on näköjään syksyisin täysin pöpipää. Kaikki on taas hirmu pelottavaa jne. Ja energiaa on ihan järkyttävästi, kiitos ylimääräiset vaparit! Noh, eiköhän me tästäkin syksystä selvitä, kun ollaan kaikista muistakin selvitty (:



No nyt kuitenkin hieman positiivisempaa kerrottavaa! (: Oltiin sunnuntaina 16. päivä kisaamassa Valkeakoskella harjoitutuskoulu kisoissa ja itse asiassa sujui ihan hyvin! Prosentit olisivat olleet noin 59%, jos en olisi itse töppöillyt radalla - unohdin ettei helppo C harjoitusohjelmassa ole alkutervehdystä... No ens kerralla voisin muistaa paremmin :D Muuten rata siis sujui hyvin (laukoissa edelleen treenattavaa, jotta poni olisi pyöreämpi ja kantaisi itsensä paremmin, mutta joka kerta nekin sujuvat paremmin!), poni liikkui reippaasti eteen ja muutenkin oli tosi kiva (: Prosenteiksi 57,19%. Vaikka itse rata sujuikin hienosti, ei verkassa ollut kehumista... Poni oli ihan kummallinen ja pelkäsi kaikkea, yritti jopa sinkoilla! Päättäväisellä ratsastuksella sain sen kuitenkin toimimaan lopussa tosi kivasti.

on niissä lisäyksissäkin vielä treenattavaa

Nyt on sitten ollutkin ihan hirveästi vapareita, sillä en vain ole pystynyt flunssaisena menemään tallille, ärsyttää! No toivottavasti ensi viikolla on eri meininki ja päästäisiin vihdoin ja viimein treenaamaan oikeasti kunnolla.

1 kommentti:

  1. Toi laukkahan näyttää paremmalta mitä kesällä! :)

    VastaaPoista