2012/09/09

Paljon perhosia mahassa

Elikkäs me oltiin tänä lauantaina Kiljavassa kisaamassa vuonismestaruuksissa. Enpä olisi ikinä uskonut, että sinnekin tulisi lähdettyä. Hyvillä mielin palattiin kotiinkin, vaikkei sijoitusta tullut - taso oli korkealla. Oli aika mielenkiintoista kisata samassa luokassa, missä entinen rats.ope, jonka opissa olen ollut 4-vuotta ja jota voin kiittää hyvästä pohjasta ratsastukselle :D


Frida oli kerrankin kisapaikalla jopa säpäkkä ja tämä oli mielestäni vain hyvä juttu, sillä viimeksi se oli radalla kuin haudasta noussut. Tällä kertaa radallakin sujui huomattavasti paremmin - poni liikkui itse eteen, eikä sitä tarvinnut koko ajan olla hoputtamassa. Siitä huolimatta tuomarit olivat sitä mieltä, että poni liikkui liian hitaasti ja sen takia pisteet pysyivät alhailla. Aika jännä sinäänsä, sillä (ok olisi poni voinut olla napakampi) itse ajattelen että kouluratsastuksessa pitäisi pyrkiä rauhalliseen ja siistiin rataan, ei siihen että kaahotetaan pää viidentenä jalkana edes takas. No, jokaisella tuomarilla omat mielipiteensä ja varmasti kuitenkin jotain perää.


Rata kuitenkin siis sujui omasta mielestä hyvin, poni jaksoikin paljon paremmin. Ei tiputtanut kertaakaan laukasta ravilel ja teki väistötkin omasta mielestäni siististi. Toisessa laukannostossa teki "pukin" (hypähti eteen ja kiskaisi päätä, en kyllä pukiksi kutsuisi), mutta muuten tosiaan tosi hyvä suoritus meiltä (: Loppuverkassa tosin poni oli vielä parempi, samoin kuin alkuverkassa (vaikka siinä pari kertaa pelleilikin kun muut ratsukot menivät todella läheltä). Noh, kisarutiinia vaan molemmille niin saadaan lisää energiaa radalle ja pelleilyt verkasta pois.

Kokonaisuudessaan reissu oli todella onnistunut ja ehdottomasti jatketaan kisaamista, heti kun vain sopivia kisoja löytyy lähiseudulta! Iso kiitos poikaystävälle ja äidille jotka olivat apujoukkoinani kisoissa (:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti