2012/09/11

Päivittelyä kännykällä + video!


Koska olen nyt poikaystävälläni yötä, joudun kirjoittelemaan kännykällä - en siis takaa mitä tästä tulee.

Kuitenkin, kisojen jälkeen sunnuntaina käytiin ponin kanssa maastoilemassa. Sujui hyvin, vaikka poni olikin säpäkkä. Löydettiin jopa uusia maastoja! (: Oli siis toisi sanoen "rennompi" päivä, toki laukkailtiin ja ravailtiin tästä huolimatta.

Tänään, tiistaina, hypättiin pitkästä aikaa. Ponilta kun on pudonnut ainakin muutama kilo, niin uskaltaa taas esteitäkin treenailla. Loppujen lopuksi sujui tosi hyvin, vaikka aluksi tuntui ihan mahdottomuudelta; ensin poni kyttäili kaikkea mahdollista kentän laidoilla ja oli muutenkin hirmu pörheänä, toiseksi ponia ei kiinnostanut kuunnella yhtään mitä siltä pyysin. No alkoi se sentään kuuntelemaan, kun aloitettiin hyppääminen, mutta sitten oltiinkin niin innoissaan, että olisi pitänyt saada vain kaahottaa pää videntenä jalkana pitkin poikin. Onneksi Frida kuitenkin yhtäkkiä alkoi kuunnella, eikä sen jälkeen ollutkaan enää erimielisyyksiä edes vauhdista (tosin poni teki kummallisia varmisteluhyppyjä liian kaukaa ja itse myötäsin siihen nähden turhan vähän - toisaalta jos olisin myödännyt hirveästi ja antanut ponille enemmän tilaa, olisi se varmasti singonnut kauheaan vauhtiin).

Estekorkeudet pidettiin tänäänkin pieninä, max. 50cm. Hypättiin muutamaa ristikkoa aluksi, sen jälkeen sarjaa jonka toinen osa oli okseri ja sitten vielä kerran pinkki pysty. Tämän jälkeen hypättiin pieni 6 esteen rata. Ekalle esteelle tuli kummallinen hyppy, mutta muuten sujui hienosti! Mitä nyt kuski oli hieman jäljessä : D Hyppyjä tuli otettua sen verran paljon, että lopuksi poni sekä kuski oli ihan läpimärkiä : D No huomenna kevyemmin! Lisään pienen radan pätkän kunhan käyn kotona (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti