2014/06/25

Kesä on virallisesti alkanut!

Nyt on meilläkin virallisesti alkanut loma tai oikeastaan se alkoi jo juhannuksena, mutta nyt vasta ehdin istua koneen ääreen kertomaan meidän kuulumisia. Viimeiset viikot koulussa sai juosta pää kolmantena jalkana paikasta a paikkaan b, mutta niistäkin on nyt siis selvitty ja 5 viikon ansaittu loma alkoi tosiaan juhannuksena! :)

Minorillakin alkoi "loma" eli se pääsi laitumelle! Käytiin sunnuntaina hakemassa poni Tampereelle ja voitte vain kuvitella kuinka tyytyväiseltä se näytti päästessään mussuttamaan mahan täydeltä tuoretta heinää. Lomaa se ei tosin ole vielä saanut viettää vaan olen käynyt sitä joka päivä laitumella moikkaamassa ja nyt kahtena päivänä myös ratsastamassa. Kentälle ei päästä treenailemaan (mikä harmitti, sillä aluksi näin oli suunniteltu), mutta maastot ovat hyvät ja vietetäänkin nyt vähän lomaa kunnon treenailusta ja nautitaan vain kesästä :)

Minor on taas osoittanut käytöksellään olevansa mitä fiksuin poni. Koppiin käveltiin täysin ongelmitta (tätä meinaan jännitin aika paljon!), matka sujui hyvin ja perilläkin ollaan käyttäydytty harvinaisen fiksusti. Ei sinäänsä, tuo mies tuntuu aina olevan erityisen fiksu tapaus :) Maastoillessakaan ei ole ollut ongelmia ja kiitos Minorin itsekkin olen päässyt pienoisesta maastokammostani eroon. Mutta ei kai tässä muuta tällä kertaa, koitan nyt kesän aikana jaksaa päivitellä ainakin kuvien muodossa aktiivisemmin sillä niitä on nyt luvassa (ellei tuo kameralurjus sano itseään lopullisesti irti)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti