2016/04/05

Blogi sen kuin nukkuu ja nukkuu

Vaikka aikaa blogin päivittämiseen perjaatteessa riittäisikin, koulu jutut alkavat olla loppusuoralla ja koulupäiviä harvoin, niin ei oikeastaan ole ollut minkään laista motivaatiota tai fiilistä kirjoittaa kuulumisia. Lähinnä tämä varmasti johtuu siitä ettei minulla juurikaan ole ratsastuskuvia. Blogi onkin elänyt hiljaiseloa oikeastaan koko opiskeluaikani, enkä oikeastaan jaksakkaan väittää enää että sitä tämän kevään aikana saisin heräteltyä.

En ole kuitenkaan ajatellut lopettaa bloggaamista, tähän tilanteeseen se vain ei ole ehkä sopivin vaihtoehto. Kouluni loputtua Minor lähtee Kivihaudan tallille astumaan kesäksi, joten silloin ei varmasti kirjoitettavaa löydy. Lisäksi tosiaan kevään aikana on oikeastaan turha odottaa kuvia, toki jos niitä sattumalta saan, saatan tulla päivittelemään blogin puolellekin.

Tällä hetkellä meidän menoa kuitenkin pääsee parhaiten seuraamaan instagramissa, jossa pyhitin vanhan tunnukseni ponini kuville ja päivityksille. Meidät löytää instagramista nimimerkillä: petraerica

Palaillaan sitten blogin puolella kunhan astutuskausi on ohi :)

2 kommenttia:

  1. Anonyymi6/4/16

    Onko Minor koko kesän astumassa? Tarkoittaako että ette pääse kisaamaan tänä kesänä ollenkaan..? :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Perjaatteessa, ei ole vielä sovittu tarkempia ajankohtia. Ei kuitenkaan tänä vuonna olla osallistumassa mestaruuksiin, joten poni saa viettää lähinnä rentoa kesää naistensa kanssa (:

      Poista