2012/02/10

Onnistunutta treeniä ja huopia

Hmmm... Kuvia ei tältä päivältä ole ja toisekseen olen ihastunut seuraaviin lami-cellin huopiin, joten niistä siis kuvia! Tarkoituksenahan meillä on hommata joustorunkoinen satula (pääsisi treenaamaan esteitäkin), joka tarkoittaisi myös sitä että saataisiin "ihan oikeita satulahuopia". Ok myönnän, olen hieman varusteratsastaja, ainakin näin virtuaalisesti :D



Ihanan pirtsakka huopa! Löytyy muissakin upeissa väreissä (alempana)


Simppeli huopa hyvän näköisellä muotoilulla! (Ja väristä tykkään vaikka onkin ihan perus)


Tämä on yksinkertaisesti upea! Ihanan paksun näköinen ja hienosti tikattu. Ja ihan meidän väreissä (:


No mutta nyt kuulumisiin. Tänään oli tarkoitus mennä kevyempää treeniä ilman satulaa, mutta meninkin kä+ra+la koulutreenin. En kuitenkaan yhtä rankkaa kuin eilen, poni toisin sanoen ei edes hionnut.

Halusin nähdä osaanko itse enää istua siellä selässä (kun on tuntunut siltä, että pompin siellä ties miten päin jne) ja niinpä collarit vaihtuivat rats.housuihin ja vetäisin uggien tilalle rats.saappaat. Kyllä tuli kylmä varpaista! Mutta tuli myös todettua, ettei se ratsastustaito ole mihinkään kadonnut.

Treenailtiin käynnissä väistöjä ja perus taivutteluja. Ravissa "kokoamista" tai oikeastaan sen ensiastetta istuntapainotteisesti, sujui hienosti (: Vielä kun saadaan takapää polkemaan paremmin niin voidaan puhua jo jonkin asteen kokoamisesta :D Laukassa treenailtiin tänäänkin nostoja, tosin eilistäkin onnistuneemmin! Frida nosti hirmu hienosti ja laukkasi rauhallisesti (: Oli oikein onnistuneet tunnin mittaiset tuuppailut!

3 kommenttia:

  1. noi huovat on ihania♥
    kauniin kesäisiä (:

    VastaaPoista
  2. Anonyymi11/2/12

    Jos/kun teille tulee joustorunkoinen niin meinaatko myydä tuon Freeformin? :) Jos kyllä niin täällä voisi olla ostaja!

    VastaaPoista
  3. -kuuraturpa älä muuta sano! Harmi vaan etteivät ole mitään halvimpia...
    Anonyymi ei ainakaan näillä näkymin, mutta ilmoittelen kyllä blogissa mikäli Freeformi tulee myyntiin.

    VastaaPoista