2012/02/12

Pelottava punainen auto


Tänään treenailtiin kevyemmin; siedättelyä ja ilman satulaa askellajit läpi.
Poni oli jo hoidettaessa ihan pinkeänä, mutta miten yllättävää - siedätettäessä ei muovipussit, pressut tms. pelottanut. Niillä sai vaikka silittää päätä tai rapistella ponin takana, ehei, ei pelottanut. Mitäköhän jännää sitä ens kerralle keksis?

Kuitenkin ratsastaessa poni päätti säikähtää kentän ohi ajavaa punaista autoa oikein kunnolla. Ei siis normaalisti välitä autoista, mutta tuota autoa piti loikata oikein kunnolla karkuun. Ja ei voi johtua auton väristäkään, sillä meidänkin auto on punainen ja poni lähinnä koittaa tunkeutua sinne sisään :D No tiedä mitä neidin päässä taas liikkui. Muuten meni ihan ok, laukkaa ei huvittanut ylläpitää, mutta lopuksi sekin onnistui. Ei siis tehty mitään kummallista, ympyröitä, taivuttelua ja paljon eteen-alas.



Lopuksi lähdettiin äidin kanssa taluttelemaan ponia maastoon. Oli hyvä ratkaisu tulla jo kentällä alas selästä, sillä poni totisesti oli säikyllä tuulella. Muuten sujui maastoilukin ihan hyvin.

Nyt suunnitelmissa jatkaa siedätysharjoituksia ja koittaa muuntaa omaa asennetta; kehua entistä enemmän kun poni menee hyvin ja jättää huomiotta ponin tuijottelut ja säpsyilyt. Ilmeisesti neiti luulee, että kyttäilyllä saa huomiota - ja tämän on perin kurja tapa! Helppoa ei varmasti tule olemaan, mutta eiköhän se siitä (:

2 kommenttia:

  1. Ihana blogi sulla ja ihan sairaan söpö toi Frida!! :) <3 Mistä oot ostanut ton toppaliivin? se on hienon näkönen. :) Tulin nyt sun lukijaksi, tulethan katsomaan minunkin blogini : iitunponiblogi.blogspot.com :)

    VastaaPoista
  2. kiitos (:
    Toppaliivi on ostettu Tampereen ratsukellarista.

    VastaaPoista