2012/02/05

Pomppiva perunasäkki


Pakkanen oli tänään hieman hellittänyt, joten päästiin treenaamaan ihan kunnolla!
Toki lämmiteltiin kunnolla, eikä sen rankemmin treenattu. Käynnissä pyysin ponia kantamaan itseään ja liikkumaan reippaasti eteen, sujui tosi kivasti (: Alkuravien jälkeen ryhdyin ratsastamaan lävistäjän todella reilusti eteen keventäen ja päätyyn aina harjoitusravissa ympyrän, tarkoituksena saada poni polkemaan paremmin alleen. Lävistäjällä polki hyvin alleen, mutta muuten ei mitenkään erityisen hyvin.


Lisäksi itse en osannut istua ollenkaan! Pompin selässä kuin perunasäkki, argh! Lopulta taisin oppia istumaan edes jotenkin päin ja siirrytiin huilimaan. Että ärsytti, poni meni ihan hienosti ja ratsastaja ei osannut ollenkaan olla oikein päin... No harmituksesta huolimatta otettiin myös laukkaa, sekä koko kentällä että ympyrällä.

Annoin ponin laukata reippaasti eteen ja sitä se tekikin! Kuunteli kuitenkin hyvin ja oli muutenkin kiva, etenkin oikealle. Vasempaan suuntaan puski lapaa alamäessä, mutta saatiin kuitenkin hyviäkin pätkiä. Loppuravien jälkeen lähdettiin vielä käymään isolla. Otin siellä vielä pienen pätkän ravia ongelmitta ja tuli taas todettua kuinka paljon paremmin poni siellä liikkuu! Nyt vain pitäis päästä sinne treenaamaan edes toisena viikonlopun päivänä.

Nyt saa alkuviikosta poni lomailla kun on itellä kaikkea, mutta loppuviikosta taas palaillaan treenailemaan (: Ja niin, poni ei ole vielä löytänyt vuokrajaa, joten sitä odotellessa!

4 kommenttia:

  1. Missä päin Frida asustelee? Kyselen nyt näin en tajua miksi ja ehkä olen joskus nähnyt, mutta haluan nyt varmistaa, että missä päin.

    VastaaPoista
  2. Ihana lukee tät sun blogias! ja oon kateelline ku sulla on noin hyvä istunta...eiku treenaamaan vaa, meinaan mun istunnassa taitaa pikkuse olla parannettavaa ;D

    VastaaPoista
  3. ePj-keiju, niin kuin taisit jostain lukea - Pirkanmaalla.
    Amandaa, kiitos paljon!!! Treenaamista se tosiaan vaati, oma istunta parani huomattavasti kun aloin ratsastamaan 1x/viikko sijaan 5x/viikko. Ja kyllä mä vieläkin nään paljon korjattavaa omassa asennossa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi7/2/12

      Tykkään hirveesti tästä sun blogista, hitsi ku asut noin kaukana vois olla kiinnostusta tuohon Fridan vuokraamiseen, ku itellä ei ole just nyt hevosta ja aikaakin olisi. Toivottavasti löydät hyvän ja järkevän vuokraajan!

      Poista