2012/02/04

Vaativa ratsastaja?



Tuntuu siltä, että joko minä vaadin ponilta tavallista enemmän tai se koittaa luistaa tehtävistä. Perjaate tasolla se tekee kaiken mitä pyydän, mutta ei tunnu tekevän sitä niin hyvin mitä osaisi.

Puhun nyt siitä, että poni on ollut jo hetken aikaa 'hitaan' tuntuinen takaa ja nojaa ehkä turhankin paljon kuolaimeen. Olen yrittänyt herätellä takapäätä siirtymisillä ja ratsastamalla takaa eteen, mutta ei tunnu olevan suurempaa eroa. No nämähän ovat vain näitä "minusta tuntuu..." ajatuksia ja poni todellisuudessa liikkuu ihan kivasti (:

Ollaan pakkasista huolimatta tehty tällä viikolla 5pv töitä (ja huomenna mennään myös), irtojuoksuttelua ja ilman satulaa ratsastusta. Olen pyrkinyt menemään kaikki askellajit läpi rasittamatta ponia sen enempää, kunhan ei ylimääräistä energiaa kertyisi. Hyvin on ponikin mennyt (:

Tänään mentiin vain käyntiä + lyhyet pätkät ravia, pakkastakin kun oli -27 astetta. Sujui ihan jees, mitä nyt poni oli melko hidas pohkeelle. Lopuksi käytiin ensimmäinen kunnon maastolenkki ilman satulaa (: Ja vielä ongelmitta! Sais nyt vaan pakkaset hieman laskea, että pääsis treenaamaan kunnolla!

2 kommenttia:

  1. Kuinka kauan Frida on sinulla ylläpidossa? Toivottavasti teidät tavataan joskus mestaruuksissa..? :) Tai kenties kantakirjanäyttelyssä tänä kesänä?

    VastaaPoista
  2. Ei tietoa, "pitkäaikainen ylläpito" termilä mennään, mutta aikaa ei olla sen tarkemmin sovittu.
    Täytyy katsoa josko mestaruuksiin uskaltais lähteä. Ois varmaan vaan parempi saada molemmille parit kisat ensiks alle... Mutta näyttivät olevan vasta syksyllä(?), joten eiköhän tässä ehditä.

    Ja kantakirjaukseen ois upeeta päästä, mutta luulenpa etten ite osais neitiä esittää. No onhan tässä vielä pari kuukautta niihinkin aikaa pohdiskella (ja TREENATA) (:

    VastaaPoista