2012/06/23

Videopostaus, maastoilua



Päätin siis tehdä videopostauksen, sillä kesti ladata hirmuisen kauan - mutta tässä se nyt on! Oltiin siis ponin kanssa maastoilemassa ja oli oikein onnistunut reissu (: Laukattiin ja ravailtiin reilusti, lisäksi kiivettiin yksi jyrkempi mäkikin. Huomenna, tai siis tänään, sitten tavallista postausta luvassa (:

7 kommenttia:

  1. Oi tää oli kiva!oli tosi kiva ku tää oli nii selkee ja puheestaki sai tosi hyvin selvää:) Tee lissää tälläsiä!

    VastaaPoista
  2. Ää tää oli ihan sika kiva ja ihania maastopätkiä!

    VastaaPoista
  3. ihmetytti katsoa, että miten huolimattomasti harjasit jalat.. kavioita et tainnut edes tarkistaa?
    en nyt haluaisi alkaa tärkeiliäksi, mutta hevosen jalat täytyy aina harjata vuohiskuoppia myöten sekä ruununrajalle - pienet haavat jäävät helposti huomaamatta. Imppari ei ole kiva juttu. Myös jalat pitää tunnustella pattien ja lämmön takia.
    Ja kavioiden puhdistuksen tärkeydestä en viitsi edes aloittaa.. Senhän tietää jokainen että kaviosta lähtevä linja vaikuttaa koko jalkaan - ja siitä koko hevosen liikkeeseen. Painautumat, kavionpohjan kunto, sädemätä yms. täytyy aina pitää mielessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Osa klipeistä jätetty pois, sillä muuten videosta olisi tullut järjettömän pitkä (kavioiden puhdistus, harjaus rats. jälkeen jne)" - Olen selventänyt siis asian jo videon kuvauksessa. Äitini ei kuvannut jokaista liikettäni ja tekemistäni, mikä on mielestäni ihan ok. Totta kai tarkistan ponin jalat päivittäin ja tietenkin putsaan.

      Ei kannata ruveta pätemään ennen kuin tietää asioista enemmän kuin videopätkän josta on napsittu osia pois (muutenhan videosta olisi tullut monen tunnin mittainen).

      Poista
  4. alkoi myös mietityttämään, että eikai vain ole kyseessä sama Friida-poni, joka oli tuttuni omistuksessa muutama vuosi takaperin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Poni kirjoitetaan Frida ja on ollut koko elämänsä samalla omistajalla, joten tuskin sama poni.

      Poista
  5. Anonyymi8/8/12

    ihania maastoja siellä teillä päin, tahtoo kans tollasseet maastot.. (:

    VastaaPoista