2012/06/04

koska meillä oli pomppufiilis





Tänään treenailimme ponin kanssa esteitä (tai no pikemminkin eilen, sillä kirjoitan blogia taas ajoissa keskellä yötä) ja sujui hirmu kivasti! (: Alkutunnista Frida möngerteli kummallisesti ja muutenkin oli hirmuisen raskas ratsastaa, mutta kun aloitettiin hyppääminen alkoi sujua paljon paremmin.

Alkuverkkojen jälkeen tultiin muutamia käyntiväistöjä (pikemminkin epätoivoista möngerrystä) ja kolmea puomia ravissa. No jaa, en valita, koska ei mennyt mitenkään erityisen huonosti, mutta paremminkin olisi voinut mennä. Mutta pistän kyllä aika paljon omaan piikkiin, viimeisestä kunnon ratsastuksesta kun on useampi viikko.

Onneksi kaikki kuitenkin alkoi luistaa paremmin kun aloitettiin hyppääminen. Tultiin muutaman laukan välillä sarjaa, jonka esteet oli varmaan huimat 20cm (puomit oli korotettu vain toisista päistä). Sujui tosiaan hirmu hyvin, askeleet sujui hienosti väliin ja muutenkin Frida toimi todella hienosti (: Mitä nyt lopputunnista oli huolimaton takajalkojensa kanssa, kun alkoi olla väsynyt ja itse en tuonut tarpeeksi napakasti. Tästä on kuitenkin hyvä taas jatkaa esteiden treenaamista (;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti