2012/06/17

Uskomaton kokemus






Täällä ollaan jälleen ja yhä hengissä!
Eilinen reissu rotunäyttelyihin oli upea kokemus, vaikkei tuloksilla loistettukkaan. Frida oli muihin nähden hirveän lihava ja tämän takia pisteitä toki lähti paljonkin pois, mutta ponin käytöksestä ja muutenkin olen todella tyytyväinen koko reissuun.

Frida yllätti olemalla hirmuisen rauhallinen koko odottelun ajan (jouduttiin odottamaan yli 2 tuntia), eikä säikkynyt mitään. Edes vieressä häsläävät hevoset eivät aiheuttaneet ongelmia. Myös kehässä poni käyttäytyi todella upeasti! Jäi siis tältä kannalta tosi hyvä fiilis ja luottamus, että voidaan lähteä minne tahansa vaikkapa kisaamaan (:

Mieleen nousi myös monenlaisia tunteita, mitä ei ole ennen noussut. Niitä nyt olen pohdiskellut ja koitan selvitellä miten tästä nyt jatketaan treenaamista ponin kanssa. Tänään käytiin useamman kilsan (ainakin 4km) taluttelulenkki kauheassa kaatosateessa, oli kuitenkin mukavaa vain tallustella, etenkin kun poni oli taas niin hienosti (:

Järven rannalla kaatosateessa

8 kommenttia:

  1. Oiskohan 2 ekalla ollu esinepalkinnot, muut sai ruusukkeet. Ja pisteiden mukaan tais tulla joko I tai II palkintoja, koitan seurailla netistä jos tulisi tulokset nettiinkin. Tosiaan ruusuke saatiin vaikka oltiinkin viimeisenä seitsemästä hevosesta (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii siis meinasin että millä palkinnolla Frida?

      Poista
    2. Niin siis meinasin että millä Frida?

      Poista
    3. heh en tiedä koska en kuunnellut eikä jääty hakemaan tuloksia kansliasta :D nyt vaan odottelen, josko tulokset tulis nettiin.

      Poista
  2. Olipa kiva nähdä teitä näyttelyissä!! Tajusin vasta myöhemmin, että tehän ootte jo täältä kautta tuttuja :) Frida on tosi kaunis, ja käytös uskomattoman hienoa, kuten itsekin sanoit. Nyt vaan tammalta kiloja karistamaan ja tulevaisuudessa kantakirjausta suunnittelemaan..!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos (: Helpommin sanottu kuin tehty tuo kilojen karistaminen :D Etenkin näin laidunkaudella lähes mahdoton tehtävä (poni ollut nyt reilu 2vkoa laitumella ja sitä on liikutettu 6x/viikko vähintään 1h/kerta ja se vain paisuu ja paisuu...), syksyä odotellessa.

      Poista
    2. Hieno blogi! Käy katsoon meidänki blogia ;)
      http://beforewasnowbeforenow.blogspot.fi/

      Poista