2014/09/01

Mietiskelyä ja tulevan suunnittelua

Eilen oli vuorossa rentoa jumppailua ja palauttelua kisojen jälkeen. Jumppailtiin pitkälti käynnissä taka- ja etuosakäännöksillä ja poni oli melkoisen mukava. Vähän kireän oloinen, mutta muuten hyvä. Tänään olikin vuorossa ansaittu vapaa, vaikka olisi tuon varmasti voinut liikuttaakkin - sen verran touhukkaan näköisenä aina tapitti kun kuljin ohi (harjaamassa ja rapsuttelemassa kävin kuitenkin).


Pari päivää olen myös mietiskellyt menneitä kisoja. Sitä mikä meni hyvin ja missä on vielä petrattavaa. Nyt on hirveän hyvä fiilis ja intoa treenaamiseen sekä valmentautumiseen riittäisi vaikka kuinka! Mutta arvatkaapa onko mahdollisuuksia? Ei.

Viimeinen työssäoppimisviikko käynnistyi ja 8.9 pitäisi pakata poni koppiin ja ajella takaisin Ypäjälle. Koulu minulla jatkuu kuitenkin vasta 21. päivä, eikä minulla tietenkään ole mitään paikkaa Ypäjällä jossa voisin yöpyä. Eikä tule kuuloonkaan, että ajaisin 160km/pv hoitamaan ponia kahden viikon ajan. Argh! Eli vaihtoehdot: 1. nukun ponin karsinassa 2. poni saa kahden viikon loman jonka aikana käyn pari kertaa sitä moikkaamassa. Tietenkin todellisuudessa vaihtoehtoja on vain yksi ja se on vaihtoehto nro. 2.


Treenaus siis pysähtyy ja joudutaan "aloittamaan alusta". Taas. Mutta ei anneta sen nyt masentaa, sillä Ypäjällä pitäisi olla hyvät mahdollisuudet aloittaa kunnolla valmentautuminen ja sitä kautta päästä jossain kohtaa oikeasti kisaamaankin. Nyt nautitaan täällä hyvistä treenimahdollisuuksista ja treenaillaan rennosti keskenään mitä nyt tässä viikon aikana vielä keretään :)

Postauksen kuvista kiitos Suvi Tuomela!

2 kommenttia:

  1. Ihanan värinen vuonis ja tuo otsaharja, wau :3

    VastaaPoista
  2. Anonyymi8/4/15

    Ihana vuonis❤️

    VastaaPoista