2014/09/21

Ypäjä kutsuu!

Pitkästä aikaa pientä päivitystä myös blogin puolelle. Nyt on lomat lusittu ja tänään olisikin aika palata Ypäjälle opiskelemaan, koulu tosin alkaa vasta huomenna. Minorkin on siis lomansa nyt viettänyt ja pikku hiljaa olisi taas tarkoitus päästä treenaamisen makuun. Itse olen ollut lähes koko loman vähemmän tai enemmän kipeänä, joten aluksi saadaan kyllä ottaa aika rauhasti. Tietenkin muutenkin oltaisiin aloitettu rauhassa kun poni on käytännössä seissyt kaksi viikkoa.


Pari kertaa kävin loman aikana Minoria moikkaamassa, toisella kerralla, viime perjantaina, jopa ratsastin vaikka yskä onkin vielä aika hirvittävä. Minor oli yllättävän hyvä siihen nähden ettei se ole mitään loman aikana tehnyt! Vähän se oli jäykkä vasemmalle, mutta kokonaisuudessaan kiva - vaikka ei me mitään kummempia tehtykkään.


Asiasta kukkaruukkuun, Minor on kotiutunut hyvin uuteen talliin. Ja minä rakastunut tallin kenttään! Kaiken positiivisen lisäksi on tietenkin myös jotain negatiivista, Minor nimittäin on ruvennut nirsoilemaan kivennäisten syömisessä. Ei toisaalta mitenkään outoa, sillä ei se ennenkään ole niitä innokkaasti syönyt ja nyt kun kivennäinen vaihtui mineral plussasta pelkkään mineraaliin (ns. hiekkakivennäinen) ei tunnu maistuvan ollenkaan. No pitääpä kehitellä joku kikka millä saadaan kivennäisetkin maistumaan, ei mitään sen vakavampaa onneksi. Nyt pitäisi vielä pakkailla viimehetken tavarat ja sitten nokka kohti Ypäjää!


Loppuravailua, kuskin jalka ja katse melkein oikeassa paikassa

8 kommenttia:

  1. Olisi ollut kiva, jos kuvia olisi ollu hiukan enemmän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan, että ensi kerralla kun saan jonkun kameran taakse, että saadaan useampia kuvia :) Tällä hetkellä kamerani vain vihjailee olevansa vanha ja elämänsä elänyt ilmoittamalla aina välillä "kameravirhettä", joten kuvaaminen on aika haastellista.

      Poista
  2. Hienoja kuvia ja ihana tausta kuvissa! Meillä on ollut myös oikeastaan koko kesä ponin kanssa takkuilua kivennäisen ja väkirehujen syömisen kanssa, Nyt onneksi näyttää ruoka maistuvan lukuisten erilaisten kokeilujen jälkeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko sanoa, että itsekkin tykkään taustasta. Mutta siinä on vain sellainen ikävä puoli, että kentällä tuulee ihan järkyttävän paljon kun ei ole varsinaisia puita missään suunnilla.

      Mä jotenkin muistan, että oon noista teiän ongelmista jossain välissä lukenutkin! Milläs saitte ratkaistua? Meillä nyt kokeillaan pellavaa toista päivää, toivotaan että ongelma oli näin helposti ratkaistu.

      Poista
    2. Melassileike oli loppujenlopuksi ihan toimiva ratkaisu :)

      Poista
  3. Aivan ihana blogi sulla, täällä on kivaa tekstiä ja hienoja kuvia.
    Jos kiinnostaa Vuono-tamma Kiiasta (Kvita Fjord, ollut joskus käymässä Minorin luona), käy katsomassa :)
    http://kvitafjord.blogspot.fi/
    Ps. Liityin lukijaksi, jotta voin teidän menoja seurailla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itse olenkin jo teidän blogin lukiana ollut jonkin aikaa :)

      Poista
  4. Anonyymi4/10/14

    Täällä ootellaan jo kuulumisia :)

    VastaaPoista