2014/10/07

Jälleen kerran pikakuulumisia


Kolmas viikko Ypäjällä on lähtenyt käyntiin ja tuntuu kuin koko ajan olisi hirveä kiire, vaikka varsinaisesti ei ole edes ollut rankkaa! Minorista ei ole yhtään uusia kuvia, jonka takia ei ole kiinnostanut kirjoittaa laisinkaan kuulumisia. Täytyy koittaa joku päivä ottaa edes muutama nassukuva, jotta saisi bloggailtua vähän paremmin - ratsastuskuvia ei näillä näkymin ole vieläkään tulossa.

Viime viikko oli talliviikko, joten poni sai ottaa hieman rennommin. Käytiin lähinnä maastoilemassa ja humputtelinpa yhtenä päivänä ilman satulaakin. Minor on ollut aika tasaisen hyvä, vapaapäivien jälkeen vähän jäykempi vasemmalle, mutta muuten oikein mukavan herkkä ja kevyt. Itse olen vielä aika toipilas, vaikken kipeä enää olekkaan, ja ratsastus on ihan hirmuisen rankkaa, mutta eiköhän se tästä pikkuhiljaa.

Mitäköhän muuta, hmm. No, kengityksessä käytiin ennen talliviikkoa. Muuten sujui hyvin, mutta ponille tuli naulanpisto oikeaan takajalkaan, josta ei onneksi aiheutunut mitään muuta kuin minulle hurjasti sydämentykytyksiä (Minorilla on joskus ollut juuri naulanpistosta aiheutunut kaviopaise). Mutta onneksi selvittiin säikähdyksellä! Muuten ollaan tosiaan elelty aika rennosti ja mukavasti, viihdytty hyvin jne. Koitan tosiaan joku päivä kuvailla poikaa, niin saataisiin edes jotenkin pidettyä tämä blogi hengissä.

1 kommentti:

  1. Anonyymi10/10/14

    Täällä ootellaan jo sitä erikoispostausta ypäjältä :)

    VastaaPoista