2014/10/26

Kuluneen viikon kuulumiset

Kuluneen viikon aikana ehdittiin niin treenailemaan sileällä kuin myös maastoilemaan. Alkuviikko sujui sileällä treenailun merkeissä, josta jo raportoin aikaisemmin, sen jälkeen käytiinkin luokkalaisen ja hänen hevosensa kanssa maastossa keskiviikkona. Minor käyttäytyi mallikkaasti, vaikka en muuta olettanutkaan.

Torstaina pidin tuntia Millalle, joka liikuttaa Minoria aina silloin tällöin kun en itse kerkeä. Milla on nyt käynyt jo muutaman kerran ja torstaina Minor näyttikin jo hetkittäin mukavan rennolta. Toisaalta kiva, että on joku joka voi hoitaa ponia kun itse ei ehdi, mutta toisaalta olen aika ylisuojeleva omistaja ja ajatus siitä, että joku muu ratsastaa Minoria on vähän niin ja näin.

Perjantaina ratsastin taas itse, tosin aivan hetken, sillä ulkona oli aivan järkyttävä tuuli (+ kenttä oli melkoisen kova)! Minor oli kaikesta huolimatta yllättävän mukava. Lauantaina Milla kävi ensimmäistä kertaa itsenäisesti ja oli ilmeisesti mennyt ihan hyvin. Tänään olikin sitten vuorossa hieronta.

Minor nautti hieronnasta ja hyvä, ettei nukahtanut pystyyn! Kaulan ja etupään lihakset (mm. lavat) olivat hyvällä mallilla, ei jumeja. Sen sijaan selästä löytyi kireyttä, jota osasinkin odottaa. Oikealta puolelta kireyttä löytyi pitkästä selkälihaksesta ja vasemmalta puolelta lannelihaksessa. Takaosa oli ylipäätään hieman jumisempi, mutta kokonaisuudessaan myös selän lihakset saatiin pehmenemään hieronnan aikana. Minor sai perinteisen hierontakäsitttelyn sijaan OTE-hieronnan, ensi kerralla luultavasti perinteinen hieronta. Hieroja suositteli Minorille BOT-loimea, joten täytyykin pitää silmällä jos jostain saisi käytettynä halvemmalla. Nyt lepäillään pari päivää ja sen jälkeen aloitellaan kevyesti taas treenaileminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti