2014/10/18

Ryhdikkyyttä ja vatsalihastreeniä

Perjantaina sain taas kivoja kuvia kun äitini tuli hakemaan minua Tampereelle. Valitettavasti koneeni sanoi itsensä irti, joten julkaisen tässä postauksessa vain muutaman kuvan ja etukäteen varoitan, etten tiedä milloin seuraavan kerran pääsen kirjoittelemaan. Nyt kuitenkin perjantain treeneihin.

Kenttä oli aluksi melko jäinen, joten tarkoitus oli treenata vain kevyesti. Kamalaa kuinka yllättäen se talvi lähenee kun nyt on jo kenttäkin jäässä... Onneksi muutenkin oli tarkoitus ottaa kevyemmin, sillä tänään ponilla on vapaapäivä. Alkuverkan lisäksi perjantaina keskityttiin pyörimään ympyröillä ja hakemaan liikkeeseen hieman lisää ryhdikkyyttä.



Minor on siitä ihana hevonen, että sen selkään uskaltaa laittaa kenet tahansa, mutta siinä on myös haastetta kokeneemmille ratsastajille. Poni ei nimittäin ilmaiseksi liiku ryhdikkäänä ja kuski laitettiinkin oikein kunnolla töihin! Omat vatsalihakset ovat ihan säälittävässä kunnossa, joten mentiin lähinnä aina muutama ympyrä ja sitten lepäiltiin hetki ennen kuin jatkettiin. Täytyisi selkeästi itse ruveta ratsastuksen ohella treenailemaan, sillä olisihan se upeaa, että jossain vaiheessa jaksaisi ratsastaa ponin ryhdikkäämmässä muodossa esimerkiksi kokonaisen kouluohjelman ajan. Nyt siis vaan reeniä, reeniä ja reeniä ;)



Minorin selkään tosiaa uskaltaa laittaa kenet tahansa, kuten aikaisemmin mainitsin. Niinpä äitini pääsi toista kertaa Minorin kyytiin. Tällä kertaa uskallettiin jo kiertää koko kenttää ja muutamat pysähdyksetkin otettiin! Täytyy varmaan ruveta varomaan ettei äiti kohta varasta ponia multa kun innostuu kohta ratsastuksesta ihan kokonaan :D Lopuksi räpsittiin myös muutamia poseerauskuvia, mutta julkaisen niitäkin ehkä myöhemmin kuten ratsastuskuviakin. Nyt riennänkin uutta tietokonetta metsästämään!

Hymypojalta syysterkkuja lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti