2014/11/11

Erityisen aktiivinen bloggaaja ilmoittautuu


Minorin mielipide koko kuvausyrityksistä ilmenee loistavasti oikeanpuolisesta kuvasta :D

Blogi on viettänyt mukavan tovin hiljaiseloa, mutta eiköhän pikkuhiljaa päästä taas elävien kirjoille. Vaikka ankean harmaata, pimeää ja kuraista nyt tuntuu olevankin joka päivä (eikä edustavia kuvia tunnu saavan, vaikka kuinka yrittäisi!).

Minor on viihtynyt hyvin "uudella vanhalla" tallilla, samoin minä :) Nyt tosin meillä on ollut pieni tauko treenaamisesta, sillä Minorilla oli rokotus viime viikon torstaina. Samalla raspattiin myös hampaat, joista löytyikin paljon raspattavaa. Innolla odotan pääseväni ratsastamaan ja vertailemaan onko eroa tuntuman hyväksymisessä ym.! Minor on saanut täysin lomailla, tänään kävin vähän taluttelemassa ja huomenna olisi tarkoitus juoksuttaa kevyesti.

Voi apua ponin häntä on hirmu lyhyen näköinen, mutta eiköhän se taas kasva kesäksi (kurakelien takia vähän lyhyempi malli tällä hetkellä)

Maanantaina äiti oli mukana ja koitettiin räpsiä jollain tavalla edustavia kuvia pojasta, mutta arvatkaapa vain onnistuiko! Minor on kyllä harvinaisen epäkuvauksellinen poni; aina pitää olla korvat luimussa tai vähintäänkin nukahtaa pystyyn. Ei auta pussien rapistelut tai ihmisen hyppelyt tai muut kummallisuudet. Täytyisi varmaan tuoda kiimainen tamma 5cm päähän, niin ehkä sitten saataisiin esiin se kadonnut ryhdikkyys ;) Toisaalta täytyy olla tyytyväinen, nimittäin Minor seisoo kuin tatti näyttelyasennossa ja on erittäin helposti korjattavissa jos johonkin suuntaan vahingossa liikahtaa.

Haluaisitteko kenties taas vaihteeksi jotain erikoispostausta? Mistä? Minulla olisi taas vaihteeksi inspiraatio tehdä joku erikoispostaus blogin puolelle kun täällä tuntuu olevan muuten niin kuollutta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti