2015/08/17

Täällä me ollaan taas pitkästä aikaa!


Eipä ole meistä kuulunut ikuisuuksiin mitään. Lomat on lusittu ja koulun penkille palattu jo elokuun alusta, mutta vaikka kiirettä ei varsinaisesti ole ollut on blogi saanut viettää hiljaiseloa vaikka kuinka lupailinkin kirjoittavani ahkerammin. Niinpä tällä kertaa en lupaile mitään, kirjoittelen aina silloin kun on inspiraatiota, kuvia ja aikaa.


Kesäkuun olin tosiaan vielä koulussa, jonka jälkeen oli 4vko kesäloma. Minorkin pääsi heinäkuuksi Tampereelle (tai no oikeastaan Nokialle) laitumelle lomailemaan. Ennen lomaa suoritin kuitenkin kouluratsastuksen välinäytön Minorilla. Kyseessä oli C-merkin kouluohjelma ja muistankin todenneeni, että senhän nyt menee vaikka aasilla väärin päin. Kävin Minorilla muutamilla ratsastustunneilla ennen merkkiä ja hyvinhän sujui, numeroksi sain 2½. Heinäkuu kuluikin sitten vähän enemmän ja vähemmän lomaillessa. Laidunpaikalla ei ollut kenttää, joten liikunta rajoittui maastoiluun. Ei treenattu mitenkään hiki hatussa, kunhan vähän väistöjä ja siirtymisiä olosuhteiden mukaan muisteltiin. Lisäksi pyörähdettiin Teivossa rotunäyttelyissä. Minoria kuvasi suuri lauma ihmisiä ja kaikki ihastelivat sitä, paitsi tuomarit. No tämä oli jo perjaatteessa tiedossa, eihän se varmastikaan vastaa sitä mitä Suomessa haetaan, mutta 6,5 on kyllä mielestäni hieman kyseenalainen numero jaloista, joissa ei suuria asentovirheitä ole... Mutta oli mukava kokemus ja nyt osaa hieman suunnitella tulevaa. En sen enempää murehdi, sillä minulle Minor on täydellinen hevonen ja mielipiteet ovat aina mielipiteitä.


Nyt ollaankin sitten palattu takaisin arkeen ja elokuun kaksi ensimmäistä viikkoa kului ahkerasti kangilla treenaillen. Meinasin jo heittää hanskat tiskiin ja todeta ettei tänä vuonna mestaruuksiin lähdetä. Kuukausi lähes treenaamatta eikä pohjalla yhtäkään helppo A rataa sekä itsekriittinen ratsastaja. Onneksi luokkalaiseni kuvasi yhden treenikerran, jolloin mentiin rataa läpi kolmipaloilla, sillä kun sen katselin illalla totesin, että ei se nyt niin surkeasti mene ja lähdettiin siis tosiaan kisailemaan vuonohevosten mestaruuksiin Joutsaan. Mutta siitä reissusta ajattelin kertoa erikseen jottei tästä tule kilometripostausta, joten ensi kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti