2010/12/31

[51] Räiskyvää uutta vuotta (---:






Ensinnäkin loistavaa uutta vuotta kaikille! (: Toivottavasti kaikilla jäi hyvät muistot vuodesta 2010 ja uudesta vuodesta tulee vieläkin loistokkaampi.

Fridan kanssa tehtiin tänään kevyt juoksutustreeni, käynti + ravi. Kentällä oli lunta yli polvieni, joten ei senkään vuoksi tehty mitään kovin raskasta. Friduliini oli kuitenkin upea ja toimi todella hienosti (: Hoitaessa sama homma, seisoi nätisti ja jaksoi liikutuksen jälkeen odottaa kun leikkasin sen harjankin! Jees, oli siis vaihteeksi tosi hyvä päivä. Kävin vielä talleilun jälkeen hööksissä ja ostin uuden toppiksen, kun Fridalla oli vain tallitoppis (-> ei pitänyt vettä/lunta). Hei sanokaapas lähettelenkö enemmän "kuvapostauksia" kuten tämä vai niitä, joissa on enemmän tekstiä, mutta kuitenkin pari kuvaa?





7 kommenttia:

  1. kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, eli kuvia (::

    VastaaPoista
  2. Ootko saanu järkkärin? :) Hienoja kuvia!

    VastaaPoista
  3. Laita molempia :--) Tässä on just sopivasti ja kivoja fotoja!

    VastaaPoista
  4. Kiitos kaikille kommenteista ja vielä kerran hyvää uutta vuotta (--: Järkkäri mulla ollu reilun vuoden, mutta nyt jouluna sain siihen uuden putken (-> pääsee zoomailee paremmin hepoja :D). Selevä, näiden "ohjeiden" mukaan jatketaan.

    VastaaPoista
  5. kuvii enemmän:):)

    VastaaPoista
  6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista