2012/01/22

Neiti näpsäkkä


Kävin tänään irtohypyttämässä ponia vaikka itse olen flunssassa. Poni oli sitä mieltä, että ei huvita hypätä vaan rapsutella Aku -heppaa :D Hyppeli ties mitä muuta kuin itse estettä. Hupsu poni. Lopulta kuitenkin tajusi mistä pitää hypätä ja tämän jälkeen hyppäsikin hienosti.

Aluksi este oli ristikko, sitä neiti ei suostunut hyppäämään. Kun sitten korotin sen ~70cm jolloin poni innostui ja alkoi pomppia oikein mageesti (: Hiki tuli molemmille, mutta kyllä tuli todettua että osaa se neiti hypätäkkin!

8 kommenttia:

  1. Anonyymi22/1/12

    Kuvista päätellen tolla on niin paljon karvaa, että ei ehkä tarvii joka tilanteessa loimea, vai onko se joku uusi hullutus pitää loimea irtohypyttäessäkin? Järki hoi, älä jätä.

    VastaaPoista
  2. frida on niin söpö :))!

    VastaaPoista
  3. Jaa hevosta ei saa loimittaa silloin kun se on hiestä litimärkä irtohypytyksen jälkeen? (: Äläpä tule pätemään asioista, joista et tiedä.

    Elina, kiitos

    VastaaPoista
  4. Anonyymi25/1/12

    Kun teit blogisi niin ns. pelkäsitkö laittaa kuvia missä itse esiinnyt nettiin kun kaikki pystyvät katsomaan niitä? Itse olen miettinyt blogin perustamista eli nyt vähän kyselen. :)
    IHANA BLOGI!

    VastaaPoista
  5. Anonyymi25/1/12

    tuntuu, että jokaista karvapalloo pidetään nykyään muutenkin kuin klipattua kilpahevosta..

    VastaaPoista
  6. Pitäisikö hiestä märkä hevonen jättää palelemaan? Kyllä meidänkin tallilla pistetään joku fleece päälle talliin jos hevonen on hikinen, vaikka löytyisikin paksu talvikarva. Ja tämän tarkoitin siis anonyymille / anonyymeille.

    Oikein kivoja kuvia, Frida nättinä :)

    VastaaPoista
  7. Anonyymi29/1/12

    Teillä ei sitten ole tainnu tulla litimärkää hevosta vastaan.. Käykää hyvät ratsu ihmiset katsomassa raviradalla minkä näköinen on hikinen hevonen!

    VastaaPoista
  8. Aluksi en varmaan edes ajatellut, että voisi tulla näinkin paljon kriittistä palautetta (mitä tällä hetkellä tulee) kuvien julkaisemisesta. Nykyään hieman mietin mitä julkaisen, mutta toisaalta haluan antaa realistisen kuvan.

    Kiitos paljon kaikille jotka kehuivat!

    Olen samaa mieltä kuin katti! Mielummin loimitan hevoseni fleeceellä siksi aikaa että kuivuu, kun jätän kuivumaan yli -10 asteen pakkaseen! Ja viimeisimmälle anonyymille: Kyllä olen nähnyt litimärän hevosen. Meidän tallilla on ravureita ja ne ovat tosiaan paljon märempiä jo pelkän treenin jälkeen - mielestäni tämä ei kuitenkaan tarkoita että jos hevonen on hionnut ratsuksi paljon sitä ei saisi loimittaa, koska ravurit hikoavat enemmän-

    VastaaPoista